עזרה ממתק/ חטיף לילד סכרתי

• פותח הנושא Tmj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אויש, הוא גם עוד לא מאוזן וגם הם עוד לא יודעים כלום. הסימון של איל לא עוזר לשום דבר חוץ מהעובדה שהמפעל משלם לאיל על החותמת.
אם תפגשי אותה, תספרי לה שיש קבוצות מייל וואטסאפ של הורים וכדאי לה מאד להצטרף כמה שיותר מהר. הידע נמצא שם.

• הוסף לסימניות
לבן שלי יש חבר שלאחרונה אובחן עם סכרת
השבוע הבן שלי הוא אבא של שבת וצריך להביא ממתק
אני מאוד רוצה לקנות איזה ממתק גם לילד הסכרתי
אבל ממש לא יודעת מה מותר ומה אסור
יש משהו רגיל (ז"א לא דיאטטי) שמותר גם לסכרתיים?
חטיפים - מותר או אסור?
ועוד משהו, אם צריך רק דיאטטי-
הילדים מרגישים בנוח אם קונים להם משהו במיוחד או שזה מבייש אותם ועדיף שלא?
תחכימו אותי בבקשה מנסיונכם
אני רק כל הכבוד על הרגישות שירבו כמותכם בישראל

• תודה
Reactions: Tmj
  • הוסף לסימניות
בסוף באמת התייעצתי עם האמא
הבנתי שהוא עדיין לא מאוזן
ולכן גם חטיפים וכו הוא לא אוכל
רק דברים דיאטטים עם סימון של אי"ל
מצאנו ארטיק כזה

תודה לכולם על העצות
מעניין
זוכר שגם מיד לאחר האבחנה לא אמרו לי לאכול דברים של אי"ל
אבל אולי יש פרוטוקלים אחרים

• תודה
Reactions: Tmj
  • הוסף לסימניות
כל כבוד על הרגישות
בטוחה שרק המחשבה חיממה להם את הלב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה