ממתק שמתחיל באות י'

• הוסף לסימניות
הבת שלי בגן חובה צריכה להביא ממתק שמתחיל באות י' ואנחנו כבר משתגעים..
יש לכם רעיון?
חוץ מימבמבם שלא כ"כ מעשי...

• הוסף לסימניות
משהו של יוגטה.

• הוסף לסימניות
בהשראת ההאשכול על ממתק בצורת יד...אולי תקני ציטוס בצורת יד?

האם זה יכול לפתור את הבעיה?

• הוסף לסימניות
זה רעיון..
השאלה מה הילדונת תגיד.. זה צריך למצוא חן גם בעיניה...
את זה נברר מחר.
אשמח לקבל עוד רעיונות...

• הוסף לסימניות
יאמי- חטיף בוטנים מיוצר ע"י 'הדר'.
יומבו- חטיף צ'יפס מיוצר ע"י 'חטיפי העמק'.

• הוסף לסימניות
ימבמבם

• הוסף לסימניות
יופלונים

• הוסף לסימניות
חבר של הבן שלי הביא לגן משהו מוצלח לאות י'-עוגיות בצורת ירח! הילדים התלהבו מזה מאד!
(זה היה מאפה-בית, חצי מצופה שוקולד, ממש חמוד.)

• הוסף לסימניות
אפשר גם מרמולדות בצורת ירח
או כל ממתק ירוק

• הוסף לסימניות
אם לא חייבים ממתק אז
אני שלחתי עם הבת שלי ירקות חתוכים (גמבה, מלפפון ועגבניות שרי) לארוחת הבוקר, הילדה והחברות היו מרוצות.

• הוסף לסימניות
ימבו (קרמבו)

• הוסף לסימניות
הבת שלי קבלה אתמול חמצוץ בצבע ירוק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה