מנגה או פוטושופ?

• הוסף לסימניות
מכירה היטב את שניהם, אך יחד עם זה..
אשמח לשמוע מה לדעתכם התוכנה החזקה לציור (כונתי שאפשר להגיע בה למגוון ביצועים אומנותיים במגוון סגנונות)

• הוסף לסימניות
יש האוהבים את המנגה ויש את הפוטושופ.
אבל, לעניות דעתי, אם את רוצה משהו מאוד ממוחשב ודיגיטלי תשתמשי במנגה. את יכולה לקבל יצירה יפה במעט זמן.
עבודה מושקעת יותר כדאי לבצע בפוטושופ.
בכל אופן ראיתי ציירות שמגיעות לעבודות מאוד מושקעות במנגה.
אני באופן אישי מצירת במנגה, צובעת בכלי הדלי וממשיכה בפוטושופ. את הטקסט אני מוסיפה רק בפוטושופ. כי המנגה הופכת. אם יש צורך אני חוזרת לאחר מכן למנגה והיא שומרת לי את הקבצים כקבצי פוטושופ.

• הוסף לסימניות
מנגה לאיור צביעה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
קו במנגה אין ספק.
צביעה במנגה מושלם לעבודות מהירות.
בפוטושופ להשקעות.

• הוסף לסימניות
מנגה גם לציור גם צבע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מוטי הלר;1371071:
מנגה לאיור צביעה בפוטושופ

אני צובעת במנגה והתמכרתי לזה לגמרי, (וברור שגם מאיירת בה)
בפוטושופ אני משתמשת לשטחים נרחבים של רקע וכד' -
לצביעה של קומיקסים למשל ממש לא צריך לעבור את כל התהליך של ייבוא לפוטושופ -
מה גם שהצביעה של מנגה הרבה יותר קלה. (וגם יותר יפה לטעמי).

• הוסף לסימניות
לסיכום..איש הישר בעיניו יעשה. הערת אגב. מנגה לא מספק איכות צבע כמו פוטשופ גם אם רוצים. מצד שני יש למנגה כלים יותר נכונים לרישום בזה אין ספק. דעתי האישית בלבד

• הוסף לסימניות
הצביעה המהירה במנגה מושלמת בגלל הפיצ'ר close gaps שבדלי הצבע. זה נותן יכולת מילוי צבע בשטחים פתוחים, מה שבפוטושופ לוקח פי 3 זמן למלא בדיוק את השטחים בכלי העט או משו אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1371940:
הצביעה המהירה במנגה מושלמת בגלל הפיצ'ר close gaps שבדלי הצבע. זה נותן יכולת מילוי צבע בשטחים פתוחים, מה שבפוטושופ לוקח פי 3 זמן למלא בדיוק את השטחים בכלי העט או משו אחר.

בפוטושופ הוא גם לא ממלא עם הדלי ממש עד הקצה, במנגה זה פרפקט.

• הוסף לסימניות
אני חדשה במנגה, וניסיתי עם דלי הצבע וזה צובע לי עם חורים לפעמים- למה זה קורה?
והרבה פעמים אני מנסה לצבוע עם דלי הצבע ומסומן לי close gaps , וזה עדיין לא צובע לי שטחים תחומים! אפילו שאין בקושי חורים או שאפילו א"א כמעט לראות אותם. תמיד אותה בעיה. כבר התייאשתי מזה ואני פשוט צובעת במכחול ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל קלודין;1372362:
אני חדשה במנגה, וניסיתי עם דלי הצבע וזה צובע לי עם חורים לפעמים- למה זה קורה?
והרבה פעמים אני מנסה לצבוע עם דלי הצבע ומסומן לי close gaps , וזה עדיין לא צובע לי שטחים תחומים! אפילו שאין בקושי חורים או שאפילו א"א כמעט לראות אותם. תמיד אותה בעיה. כבר התייאשתי מזה ואני פשוט צובעת במכחול ..

חבל!
זה חוסך טונות זמן...
אולי הכלי מסומן לך ב sab tool על מצב current layer?
תעבירי אותו על all layers. ותנסי.

• הוסף לסימניות
מבחינת הצביעה יש הבדל גדול בין מנגה 4 למנגה 5, מנגה 4 טובה בעיקר לקו ולמילוי של צבעים שטוחים אבל מנגה 5 עשירה באופציות ומברשות ואפשר להגיע איתה לאיכות צביעה ממש ממש טובה.

• הוסף לסימניות
פוסט מצוין!!!
שומרת את הלינק לכל שאלות הפרטי של: עם איזו תוכנה כדאי להתחיל?...
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה