מנגה בהדרכתה של @SWEETPANDA

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה עם הדרכה של
@sweetpanda1
המהממת שפינתה מזמנה על מנת ללמד אותי !!
תודה רבה לך--!!!

ה דרכה אנאל 1.jpg

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד
אהבתי את הקשתות הנזרקות האלה של הקו

• הוסף לסימניות
וואו, מקסים!!
ממש אהבתי את הציור עצמו, את האינק העדין והבטוח, ואת הצביעה.
הרקע באמת עוד בוסרי, אבל הציור לטעמי גמור פיקס!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד שירה!!
זה נראה נהדר!! ממש חרוצה ואני מרוצה ממך מאוד!!
קליטה נהדרת, עוד תגיעי רחוק, בזמן לא רחוק ;):)

• הוסף לסימניות
למה אני לא רואה....

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד
אהבתי את הקשתות הנזרקות האלה של הקו
וואו, מקסים!!
ממש אהבתי את הציור עצמו, את האינק העדין והבטוח, ואת הצביעה.
הרקע באמת עוד בוסרי, אבל הציור לטעמי גמור פיקס!
כל הכבוד שירה!!
זה נראה נהדר!! ממש חרוצה ואני מרוצה ממך מאוד!!
קליטה נהדרת, עוד תגיעי רחוק, בזמן לא רחוק ;):)
תודה לכולכן!!!
כל כך כייף להעלות פה איורים. אתם באמת "קהילה" מיוחדת!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה