מנגה בחלונות 10

• הוסף לסימניות
התיעצות מעט דחופה-
יש בכם מישהו שהתקין חלונות 10 ויכול לספר לי איך מנגה סטודיו רץ בזה?
חלק?
בעיות?
אשמח לשמוע.
תוכנות אחרות איך?

• הוסף לסימניות
אצלי הכל חלק, חוץ מקבצים כבדים מאוד שמשחירים את המסך לכמה שניות בשמירה שלהם, אבל זה כנראה בגלל שהמחשב שלי לא הכי חזק...
בכל מקרה, לא מכיר בעיות אחרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ishai;2177222:
אצלי הכל חלק, חוץ מקבצים כבדים מאוד שמשחירים את המסך לכמה שניות בשמירה שלהם, אבל זה כנראה בגלל שהמחשב שלי לא הכי חזק...
בכל מקרה, לא מכיר בעיות אחרות

ואיך זה חלונות 10, מרוצה? או עדיף להשאר עם 8.1?

• הוסף לסימניות
גם אצלי חלק - מנגה סטודיו 5.

• הוסף לסימניות
חלק.
זה די דומה לחלונות 8.1. לפי מה שהבנתי השינוי העיקרי הוא בהרחבת האפליקציות שניתנות בחנות. פחות שינוי משמעותי בשימוש עצמו.

בכל מקרה. זורם מקסים. אני התחלתי לעבוד עם זה על חשב חדש ומהיר. ככה שאני לא יודעת אם הוא יותר מהיר כי המחשב הקודם שלי- ההוא עם ה8.1 -היה מחשב נייד ועמוס לעייפה.

המון הצלחות!

• הוסף לסימניות
דוס 8 פח.
תעדכן, 10 פיקס.
מה שכן ה Langover עושה לי בעיות (תמיד היה לא יציב, אבל עכשיו זה שובר שיאים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;2177934:
דוס 8 פח.
תעדכן, 10 פיקס.

מה זה Langover?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yoyoBL;2177934:
דוס 8 פח.
תעדכן, 10 פיקס.

אה עכשיו חפשתי על זה, זה כמו הפוך על הפוך, אני לא כ"כ משתמש בזה במילא,
אבל יישר כח על העצה לעבור ל-10, נראה לי שאני עובר.
(בקומפניון כבר עברתי ל-10 אתמול, ומנגה סטודיו רץ בצורה מקורטעת, אז חיכיתי עם לעבור ל-10 במחשב הנייח, ולכן פרסמתי פה את השאלה על מנגה, אבל לפי שכולכם אומרים שזה רץ חלק כנראה אולי צריך פשוט להתקין את המנגה עוד פעם או משהו. בהצלחה עם הלאנאובר.)

• הוסף לסימניות
הממ..לא רוצה להיות הורסת שמחות..אבל אני שמעתי שלא כל כך מחבבים את ה10... אולי אסתטי יותר לעין אבל די מסורבל.
קושי במציאת קבצים וכו'..מכירה גרפיקאי שקיבל עצבים מ10 והוא לא שידרג את שאר המחשבים שלו בגלל זה..
אולי כדאי שקודם תנסה כמה ימים על המחשב ששידרגת כבר,לראות איך מערכת היחסים בינכם עובדת..אחרי זה חתונה (במחשב הנייח)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש לי ווינדויס 10 בנייד זה נחמד לסתם מחשב, לא מומלץ בשביל תוכנות כבדות כגון פוטושופ ומנגה ובכלל לתוכנות איור וגרפיקה.
אומרת מנסיון, שאלתי כמה וכמה. ואני רואה בעצמי שזה דורש הרבה עוצמה וכוח מהמחשב. לענ"ד סתם תופס מקום מיותר, ובשביל מה?
כמו שאמרו פה, יותר אסתטי.

• הוסף לסימניות
הווינדוס הוא בסה"כ מערכת הפעלה.
ווינדוס 10 מריץ מצויין את כל התוכנות הכי כבדות.
הוא טוב בהרבה מווינדוס 8, וכיף לעבוד איתו, אחרי שמתרגלים לממשק המעט שונה.

מה שמשנה פה זה המפרט הטכני של המחשב. מעבד טוב, כרטיס המסך, דיסק SSD וכו'.
כמה שהמחשב (ולאו דווקא מערכת ההפעלה) יהיה עוצמתי, כך כל התוכנות ירוצו מצוין!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sweetpanda1;2178046:
יש לי ווינדויס 10 בנייד זה נחמד לסתם מחשב, לא מומלץ בשביל תוכנות כבדות כגון פוטושופ ומנגה ובכלל לתוכנות איור וגרפיקה.
אומרת מנסיון, שאלתי כמה וכמה. ואני רואה בעצמי שזה דורש הרבה עוצמה וכוח מהמחשב. לענ"ד סתם תופס מקום מיותר, ובשביל מה?
כמו שאמרו פה, יותר אסתטי.

ממה שהתרשמתי בינתים,
דווקא השימוש במברשות גדולות ומורכבות בפוטושופ ופיינטר בקבצים גדולים,
רץ הרבה הרבה יותר חלק בווינדוז 10. משהו כמו פי 20 יותר מהר.
אבל המנגה רץ לי מקורטע. עוד לא פענחתי למה ואם אפשר לסדר את זה.

• הוסף לסימניות
בינתים נתקלתי בעוד מישהו שההתקנה של 10 גרמה למנגה שלו לקרטע-
http://forum.runtimedna.com/showthr...tudio-5-EX-work-(and-work-well)-on-Windows-10

מה שכתוב שם:

I use Manga studio 5 EX a wacom cintiq 13HD and an nvidia 650Ti. and have just upgraded to windows 10. so I thought I'd answer your queery.

yes MS 5 EX does work on Windows 10. But it sits on the OS like a lead weight, causing itself and everything around it to stutter. HOWEVER. I reduced this affect to the point where it no longer affects my work in the following ways.

1.) Update graphics drivers to windows 10 Beta drivers.
2.) restart windows. it seems to forget what it's drivers are while it's setteling in and needs periodic restarts till it gets settled.
3.) update tablet drivers. (unplug tablet, uninstall old drivers, restart pc, install new drivers, restart PC, plug in tablet, in that order)
4.) Update windows 10. (now you've got your drivers installed, it's time to tell windows to update itself. Update tool is located at...
Start > settings > Update and security
when updateing. your PC may forget what drivers it has on the 1st restart. if so, restart again and it should be fine.
5.) turn off that annoying hand writing thing that no longer has settings to turn it off.

computer management can be located by right clicking on "this computer" icon on the desktop and selecting manage. or by going to the controll pannel. (i found that by doing a search for it and then copying the shortcut to the desktop)

navigate to "computer management" >services and applications > services (double click)

then scroll down till you find "touch keyboard and hand..." and disable this process. (don't forget to set recovery to "take no action" or it will reset to active when you next restart your PC.

All in all, windows 10 is pritty good, even if the new apps tend to lack a settings feature (mumble grumble). HOWEVER if your doing art professionally. stick with your current OS for a couple more months at least while the nurds twiddle with the drivers and software patches.

• הוסף לסימניות
לא רואה סיבה לא לעבור ל-10, אלא אם כן זה מחשב ישן בלי הרבה זיכרון. היה לי אחד כזה, והשדרוג דפק אותו כמעט לגמרי...
אה, ואצלי Lang over עובד מצויין ב"ה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לי יש וינדוס 10 על מחשב חדש וחזק, הכל רץ יופי.
מה שכן התפריט קצת מסורבל אבל אפשר להגדיר תצוגה של וינדוס 7 וזה הרבה יותר נח.

• הוסף לסימניות
אצלי גם המנגה מאוד צולע בפתיחה ולפעמים בביצוע פעולה מסויימת, כל המסך ניהיה שחור לכמה שניות ארוכות...אבל כפי שציינתי קודם החלונות 10 הוא בנייד שלי. אני סה"כ מרוצה אבל בגלל ששדרגתי המחשב שלי ניהיה ממש איטי מאז.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה