• הוסף לסימניות
מה עושים?
ה-materials נעלמו לי!
למה זה קורה? איך מחזירים אותם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטה מרמורש;1534476:
מה עושים?
ה-materials נעלמו לי!
למה זה קורה? איך מחזירים אותם?

זה תחת window

• הוסף לסימניות
לא הסברתי את עצמי היטב.
זה נמצא. אבל פשוט ריק!
כל הטמפלטים נעלמו.:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטה מרמורש;1534495:
לא הסברתי את עצמי היטב.
זה נמצא. אבל פשוט ריק!
כל הטמפלטים נעלמו.:eek:

זה כבר מדי חשוד. זה כבר מדי מסובך.
זה נשמע כמו מקרה ל... *מוזיקת כניסה של סופר הירוס* - .. ליהיא. המבינה במנגה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1534523:
זה כבר מדי חשוד. זה כבר מדי מסובך.
זה נשמע כמו מקרה ל... *מוזיקת כניסה של סופר הירוס* - .. ליהיא. המבינה במנגה.

ליהיא, איה את?

• הוסף לסימניות
הנני, היו לך מטריאלס לפני? פשוט תקשרי אותם מחדש ותפתחי את החץ הקטן מימין ששם הם נמצאים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1534600:
הנני, היו לך מטריאלס לפני? פשוט תקשרי אותם מחדש ותפתחי את החץ הקטן מימין ששם הם נמצאים.

אני ממש בורה בנושא.
איך אני מקשרת? מאיפה? קיבלתי כך את התכנה, עם מטריאלס מלא, ופתאום הוא התרוקן.

• הוסף לסימניות
קודם שלחי צילום מסך של המטריאלס הריק. אחכ תחפשי בכונןc תוכניות וכו איפה המנגה שלך ותאתרי את המטריאלס. או שתעשי דרך חיפוש. אחרי זה יש לך בתוכנה file ולמטה התקנה של המטריאלס הוא מבקש בחירת תקיה. אם זה לו יעבוד שלחי לי את המייל שלך ואשלח לך את המטריאלס עם ההתקנה שלו

• הוסף לסימניות
העברת את המחשב לאחרונה לשפה עברית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה