• הוסף לסימניות
מתעניינת בלימוד איור דיגיטלי- תוכנת מנגה
האם מספיק ללמוד אותה תוך 7 שעורים ולדעת אותה טוב או שעדיף ללמוד אותה יותר יסודי?-פוטושופ אני יודעת
השאלה היא אם ללמוד אותה רק 7 שעורים זה יכול להזיק?
ואם אין לי ידע כ"כ גדול בציור(לא יודעת לצייור לדוג' סוס/ אור וצל וכו') אבל כישרון ואהבה-כן יש לי ,האם אני צריכה לעבור קודם קורס ציור ואח"כ מנגה?
או שמספיק להתחיל עם המנגה בלי לימוד הציור?
אשמח לתשובות מהמבינים בעניין
תודה!

• הוסף לסימניות
סליחה על הסטיה מנושא שאלתך, אבל איפה אפשר ללמוד מנגה ב7 שיעורים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנינה ש;1585630:
מתעניינת בלימוד איור דיגיטלי- תוכנת מנגה
האם מספיק ללמוד אותה תוך 7 שעורים ולדעת אותה טוב או שעדיף ללמוד אותה יותר יסודי?-פוטושופ אני יודעת
השאלה היא אם ללמוד אותה רק 7 שעורים זה יכול להזיק?
ואם אין לי ידע כ"כ גדול בציור(לא יודעת לצייור לדוג' סוס/ אור וצל וכו') אבל כישרון ואהבה-כן יש לי ,האם אני צריכה לעבור קודם קורס ציור ואח"כ מנגה?
או שמספיק להתחיל עם המנגה בלי לימוד הציור?
אשמח לתשובות מהמבינים בעניין
תודה!

אצל מורה טובה את יכולה ללמוד תוך 7 שיעורים,
במיוחד אם יש לך רקע בפוטושופ אז את לא באה מהאוויר.
לגבי שאלתך השניה - ללמוד איור וללמוד מנגה זה שני דברים שונים,
מנגה זה כלי, איור זה האומנות.
צריך לדעת לצייר, מנגה עוזרת לעשות את זה - אבל היא סוג של עפרון.
זה כמו ללמוד על השימוש בצבעים מסוימים, אבל לא לדעת לצייר..
מצד נוסף - את יכולה ללמוד את התוכנה ולנסות לאייר להנאתך בשביל התחלה. זה לא קשור ללימודי ציור.
מקווה שעזרתי לך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי ו.;1585646:
סליחה על הסטיה מנושא שאלתך, אבל איפה אפשר ללמוד מנגה ב7 שיעורים?
מודעה בעיתון כח הפירסום בבני ברק

• הוסף לסימניות
אם את יודעת להשתמש בפוטושופ לאיור- 7 שיעורים זה מספיק בהחלט. זה ממש על אותו עיקרון.
וכמו שכבר ענתה שירי, זה רק לימוד השימוש בטכניקה לא הציור עצמו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה