• הוסף לסימניות
האם יש למישהו מדריך בעברית למנגה?

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי על מדריך
אם יש איזו שאלה (שאדע עליה תשובה) נשמח לענות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני שוקלת להוציא חוברת הדרכה,
האם יש לזה ביקוש?
כמה הייתם משלמים על דבר זה?

• הוסף לסימניות
הייתי מאד שמחה לחוברת הדרכה ברורה למנגה.
כמה? טוב, מעדיפה לדלג על השלב הזה...

• הוסף לסימניות
הי...מזמן לא הייתי...
רציתי לציין רק שהמדריכים שהעליתי בעבר היו הסבר ספציפי על נושא מסוים לפי בקשת משתמשים בפורום.
כך שעד כמה שידוע לי, אין ספר/מדריך מסודר בעברית, חוץ מאולי אולי לדן בר לב...
(דרך אגב...סיימו לשפץ את הפורום? כי עוד לא נראה לי...מוכן...)

מבחינת המחיר אני מניחה שזה מאוד תלוי ברמת ההשקעה בספר ועד כמה נפוח הוא יהיה...
בנוסף כדאי לך לעשות מחקר קטן לגבי מחירים של מדריכים זה נראה לי האינדיקציה הכי טובה

• הוסף לסימניות
טוב, ערכתי מחקר קטן
ולכאורא ספר חוברת כזו שווה מעל מאה שקלים.
השאלה נראה לכם שישלמו על זה 120-150 ש"ח?
יש לי דפי הדרכה שהכנתי לתלמידות,
אני יכולה להשקיע ולהוציא לאור כספר
השאלה אם משתלם לי לעבוד על זה.

• הוסף לסימניות
בתנאי שהוא יהיה מאוד מפורט ומקיף את כל התוכנה

• הוסף לסימניות
רעיון נהדר!
רק שיהיה ממש ממש ממש מקיף. ממש ינתח את הקרביים של התוכנה. ויתן פתרונות לכל מיני תקלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה