מנגו - קינוחים

• הוסף לסימניות
למישהי יש רעיון לקינוח מעניין עם מנגו?
משו מעבר לערבוב של מנגו עם ריצ' וכו'....
(ולא סורבה, שכבר יש לי)

תודה מראש בשם שבת קודש :)

• הוסף לסימניות
נכון, יש משהו שעושים ממחית של מנגו מעורבת בריצ', נראה לי שזה נקרא פרפה, ושמים בתחתית התבנית משהו כמו ופלים מרוסקים עם חלבה וכדומה, על זה את הקציפה, מקפיאים, מוציאים, הופכים על מגש ופורסים. לא נראה לי שצריך מתכון מדויק, זה הכיוון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit1ef;859241:
נכון, יש משהו שעושים ממחית של מנגו מעורבת בריצ', נראה לי שזה נקרא פרפה, ושמים בתחתית התבנית משהו כמו ופלים מרוסקים עם חלבה וכדומה, על זה את הקציפה, מקפיאים, מוציאים, הופכים על מגש ופורסים. לא נראה לי שצריך מתכון מדויק, זה הכיוון...
כתבתי: משו מעבר למחית מנגו מעורבת בריצ'. :)
בכ"א תודה. יש עוד?

• הוסף לסימניות
אמנם לא רעיון מבריק או מקורי... :).. אבל הכי מוצלח...
להכין גלידת וניל מהירה עם קצת מייפל ופקאנים... ופשוט להגיש כדור גלידה עם מניפה מפרוסות מנגו. טעים, לא כבד, קל להכנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אז מה;859344:
כתבתי: משו מעבר למחית מנגו מעורבת בריצ'. :)
בכ"א תודה. יש עוד?

אני חושבת שעם התחתית זה ממש מעבר אבל- לטעמך..

• הוסף לסימניות
מנה קלילה ושיא הטעימה!
קוביות מנגו
קוביות קיווי
גרעיני רימון

לערבב יחד, ולקרר ביחד.

יוצא מרשים מאוד וטעים במיוחד!

בתאבון.
שנה טובה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה