עזרה מנגינה מדהימה של 'ידיד נפש' - מי מכיר?

• הוסף לסימניות
שמעתי לאחרונה ניגון מדהים על המילים של 'ידיד נפש'.
אני לא יודע מי המלחין ומי שר במקור, אשמח מאוד אם ישתפו אותי פה בניגונים הקיימים, אולי אמצא אותו ביניהם...

• הוסף לסימניות
שאלה לא קשורה:
איך השם של ניק שלך הוא עם ניקוד?
איך עושים את זה??

• הוסף לסימניות
לדוגמא

קבצים מצורפים

• 13-ידיד נפש.mp3
    2.7 MB
  • אבי ריימי, יאיר בודנר, קובי גרינבוים - ידיד נפש.mp3
    7.5 MB
  • 05 ידיד נפש.mp3
    11.6 MB
  • ידיד_נפש.mp3
    2.3 MB
  • 9.ידיד נפש.mp3
    3.5 MB
  • 11 ידיד נפש.mp3
    4.9 MB
  • 01-ידיד נפש.mp3
    4.5 MB
  • 04-ידיד נפש.mp3
    4.5 MB
  • 09-ידיד נפש.mp3
    3.7 MB
  • 04 -ידיד נפש.mp3
    1.5 MB
  • 06-ידיד נפש.mp3
    4.7 MB
  • 06-ידיד נפש.mp3
    6.2 MB
  • הוסף לסימניות
הרב שמואל ברזיל שליטא הוא ראש ישיבת זיו התורה שברמת גבעת זאב הוא המלחין לשיר הידוע בלבבי משכן אבנה הוא הלחין הרבה ניגונים הוא הלחין בערך 13 דיסקים שנקראים רגש ולהקת רגש והסולן ר אביש בראד הם שרו את ניגוניו בדרך אגב הניגון יוונים הידוע נראה לי שהוא גם הלחין​

קבצים מצורפים

• הורדה.webp
    KB 9.1 · צפיות: 54
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש את הידיד נפש של הרב קלופפר זצ"ל ניגון שהולחן בשואה,
אך לא נראה לי שמישהו ביצע את זה נורמלי

• הוסף לסימניות
אמרו לי שיש את הלחן של ר' ברוך בער בביצוע נורמלי אבל אני לא מוצא את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה