מנדי גפנר - סוכנות ביטוח, מישהו מכיר?

• הוסף לסימניות
התקשרו אלי כבר כמה פעמים מהסוכנות ביטוח הזאת, אין לי מושג מאיפה קיבלו את הפרטים שלי והמספר שלי
הם מציעים לי להחליף ביטוח למשכנתא דרכם ושזה יעלה לי פחות בערך 10 שקל ממה שאני משלמת,
3 שאלות שהם יותר...:
1. מישהו בכלל מכיר אותם? הם אמינים? אני יכולה להיות רגועה שאני עושה דרכם?
2. מאיפה יש להם את הפרטים שלי? מישהו מכיר כזה דבר ועשו לו את זה גם?
3. האם יש סוכנויות ביטוח אחרת שעדיף לבדוק דרכם?

אשמח לכל תשובה....

אני נותן שירות טכני למוקד שלהם.
1. לגמרי כן

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה, מכירה אותו כסוכן פנסיוני, שרות מסור ואדיב

• הוסף לסימניות
1. אני עשיתי בירורים, ויצא לי הכי זול [באלה שאני ביררתי], וכן ביררתי על האמינות שלהם. ולכן עברתי אליהם
2. גם אני תהיתי בשאלה הזאת, אבל זה הגיע לי מארבע חברות שונות, (נציגה אחת תרמה לי מידע חלקי, שזה מגיע מכל מיני מאגרי מידע).

• הוסף לסימניות
1. אני עשיתי בירורים, ויצא לי הכי זול [באלה שאני ביררתי], וכן ביררתי על האמינות שלהם. ולכן עברתי אליהם
2. גם אני תהיתי בשאלה הזאת, אבל זה הגיע לי מארבע חברות שונות, (נציגה אחת תרמה לי מידע חלקי, שזה מגיע מכל מיני מאגרי מידע).
אתה גם עשית אצל מנדי גפנר? ומול איזה חברת ביטוח הם עשו לך? כי לי הם הציעו את מגדל

• הוסף לסימניות
אתה גם עשית אצל מנדי גפנר? ומול איזה חברת ביטוח הם עשו לך? כי לי הם הציעו את מגדל
הסוכנות של מנדי מתעסקים עם כל חברות הביטוח.
אני מעריכה שכל סוג של ביטוח הם עושים היכן שהכי שווה ללקוח ולהם.

• הוסף לסימניות
עשינו דרכם ביטוח רכב, אמרו לנו שהם הכי זולים.

• הוסף לסימניות
לאחרונה היתה לנו תביעה מהביטוח על נזקי צנרת
והביטוח דירה של המשכנתא היתה דרך מנדי גפנר
הם טיפלו בהכל!! בלי מידי הרבה דיבורים
לאחר שקיבלו את החומר,יום אחד הם התקשרו וביקשו שנחתום... וקיבלנו את הכסף

• הוסף לסימניות
אני ממליץ מאוד עליהם,
הם עשו לי ביטוח חיים ומבנה + קומבינה לבנק (לצורך המשכנתא)
חוצמזה עשיתי דרכם ביטוח ואחרי שהוא נכנס לתוקף הם הצליחו לבטל לי אותו וקיבלתי את כל הכסף חזרה

• הוסף לסימניות
ממליצה מאוד!!!!
אמינים מאוד, בפירוש אמרו לנו על הצעת ביטוח אחת שכדאי לנו לעשות דרך מישהו אחר כי יש להם (לסוכנו השניה, לא לגפנר) מחיר יותר זול.
את רוב הפוליסות שלנו עשינו אצלם, מרוצים מאוד! נותנים שירות גם מעבר לנדרש.

• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג מהי עלות ביטוח לספר תורה?

• הוסף לסימניות
אני גם מבוטח אצלו גם רכב וגם ביטוח חיים

• הוסף לסימניות
מומלץ
אין לי דרך להשוות לאחרים אבל הם ממש נעימים וזולים ואדיבים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הי, מישהו מכיר (עדיף מהתנסות אישית) את מייבא המצלמות הזה?
זה נשמע קצת חשוד, המחיר הנמוך בהגזמה ביחסית לשוק
וההודעה ששלחו לי במייל כתגובה
לכבוד אדון/גברת,
אני שמח להציג את פרופיל החברה שלנו על מנת ליצור קשר עבודה חזק בין החברות שלנו, תוך התמקדות באיכות, שקיפות ויעילות המוצר ביחס ללקוח.
אנו חברת יבוא וייצוא המספקת לסיטונאים ולמשלוחים ברחבי העולם. אנו מוכרים רק מוצרים מקוריים ב-100%.
אנו מציעים משלוח לכל העולם ומחירים נמוכים מאוד על המוצרים הסיטונאיים שלנו. יש לנו שותפים ברחבי העולם המוכרים את הסחורה שלנו לחנויות קמעונאיות מקוונות ולחנויות קמעונאיות. אנו מציעים מוצרים ב-60% פחות ממחירי החנויות הקמעונאיות וכל המוצרים שלנו מגיעים עם אחריות יצרן לשנה ונשלחים עם ביטוח מלא.
אנו מקווים לבנות קשר חזק עם לקוחותינו להצלחה ארוכת טווח. אם יש לכם שאלות בנוגע לשירותים או למוצרים שלנו, אנא צרו עמנו קשר ונשמח לענות על כל שאלה שיש לכם.

אשמח למידע בנושא למי שיש
מפחדת מרמאויות ופישינג.....

רוב תודות.
  • חחח
Reactions: שואל לעניין1 //
10 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה