מנהטן במבט מלמעלה

• הוסף לסימניות
אשמח להארות והערות.......:eek::cool::mad:

קבצים מצורפים

• CIMG1798.JPG
    1.6 MB · צפיות: 19
  • CIMG1797.JPG
    2.4 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראל ק;1471325:
אשמח להארות והערות.......:eek::cool::mad:

מקסים! מסחרררררררררר :rolleyes:
באמת, איפה עמדת בזמן הצילום?

• הוסף לסימניות
התמונות לא חדות
ומעבר למימד הגובה גם לא מעניינות במיוחד

נסה להבא להרים את המצלמה קצת
כדי שנרגיש את הגובה ונראה כמה שיותר רחוק

• הוסף לסימניות
אחד הכלים החשובים ביותר של צלם זה יכולת הסינון והפידבק/הבקורת העצמית.

מתישהו אתה חייב לעבור את שלב ה"תראו איזה תמונה יפה צילמתי" ולעשות את זה רק עם תמונות באמת מצוינות.

אני מניח שלו הייתי במקומך באותו מקום גם הייתי מצלם- לא בהכרח שטכנית הייתי עושה את זה שונה מהותית - אבל לא הייתי רץ אחרי זה לפרסם את זה.

אתה חייב לחשוב יותר לפני שאתה רץ לפרסם תמונות בפוסטים .

יש לך 11 פוסטים בעמוד הראשון כאן.
בכנות- כמה מתוכם משרתים אותך כפרסום ב"פורום צילום מקצועי"?

בשבילך- תסנן את עצמך הרבה הרבה יותר.

• הוסף לסימניות
עוד דבר אחד קטן-
אם תשים את השם שלך בגודל הרבה יותר קטן מזה שבתמונה זה כבר מקפיץ לך את העבודה,

• הוסף לסימניות
הארות : האלכסוניות של הכביש שחוצה את מרכז התמונה נחמדה :)
הערות : התמונות צולמו במצלמת קסיו ביתית ללא יכולת שליטה על נתוני הצילום, השליטה היחידה שיש לך על התמונה זה בקומפוזיציה העניין שבה וכיוון התאורה, ואלה חסרים פה. התמונות צולמו דרך חלון מחוסם ומלוכלך מה שהוסיף יותר לשבירת החדות והצבע.
הצעות ייעול : תמונה נוף מקצועית מצלמים בשעה טובה יותר, לא דרך חלון, עם מצלמה בעלת טווח דינמי רחב יותר והכי חשוב עם קומפוזיציה מעניינת, או עם שמים או לגמרי למטה עם תחתית הבניין, ובכל מקרה עם נושא מעניין, שלא תהיה כמו סתם עוד תמונה שכל אורח במנהטן מצלם בטלפון.
בנסיעה הבאה תחשוב על פנורמה שמצולמת בעדשת פריים 35, הרכבה מורכבת בשילוב HDR בשקיעה עם שמים מעוננים על גג הבניין, אחרי השקיעה צילום של חשיפה באורך כמה דקות, עם צמצם סגור ופילטר ND, תקבל מריחה יפה של כל אורות העיר.

אגב, האייקונים אצלך מלחיצים ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה