כללי מנהלים יקרים, אולי במקום לנעול אשכול

• הוסף לסימניות
תעבירו למקומו הנכון?

• הוסף לסימניות
בתחילה באמת היו מעבירים אבל כנראה שהחבר'ה כאן לא מבינים אז המנהלים פשוט נועלים ודי....

• הוסף לסימניות
אכן, לפעמים מעבירים, אבל כשביום אחד צריך להעביר 20 אשכולות, המנהלים אומרים עד כאן.

• הוסף לסימניות
הבקשה צריכה לעבור לפותחי האשכול

אולי במקום שהמנהלים יעבירו את ההודעות למקום הנכון, תפתחו אותם אחת ולתמיד במקום המיועד להם

• הוסף לסימניות
הלוואי...

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש בעיה מסויימת באשכולות שנכנסים לתוך התת-פורום: אף אחד לא רואה אותם...
זו הסיבה שאנשים פותחים את האשכול בפורום הראשי.

פתרון? אין לי, אבל זה ניתוח המצב לדעתי.

• הוסף לסימניות
אולי שיזהירו פעם ופעמים ומי שפעם שלישית פותח 'בטעות' במקום לא נכון, שינעלו...

• הוסף לסימניות
אבל לנעול זה באמת לא לעניין, אם כבר או להעביר או למחוק כליל או להעביר לסל המיחזור. אבל לנעול, זה סתם מעצבן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;673832:
נראה לי שיש בעיה מסויימת באשכולות שנכנסים לתוך התת-פורום: אף אחד לא רואה אותם...
זו הסיבה שאנשים פותחים את האשכול בפורום הראשי.

פתרון? אין לי, אבל זה ניתוח המצב לדעתי.

לפי הסקר "איך אתם משתמשים בפורום" הרב היה לפי- לוחץ על "הודעות מהיממה האחרונה"
זה אומר שהרב רואים הכל ולא'משנה איפה ממוקם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;673874:
לפי הסקר "איך אתם משתמשים בפורום" הרב היה לפי- לוחץ על "הודעות מהיממה האחרונה"
זה אומר שהרב רואים הכל ולא'משנה איפה ממוקם!

אבל אי אפשר להגיב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזון;673938:
אבל אי אפשר להגיב

כוונתה היא שבאמת זה לא משנה היכן האשכול ממוקם, אז לכן זה לא נכון לנעול את האשכולות שאינם במיקום הנכון.

ggg, נכון?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bshemesh;673942:
כוונתה היא שבאמת זה לא משנה היכן האשכול ממוקם, אז לכן זה לא נכון לנעול את האשכולות שאינם במיקום הנכון.

ggg, נכון?

אני בעד שיהיה סדר מופתי וגם שיעמדו על כותרת שמשקפת את התוכן, כי לאחר כמה זמן בחיפושים... זה הדבר היחיד שעוזר - הסדר.

ולעניין שרואים את כל ההודעות, מופנה אל הכותבים אשכולות שלא במקומם שמא לא יראו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה