בקשה מנהלי אתר פרוג היקרים והחשובים!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה לא עוזר לי כי אין לי הודעות פרטיות.
איך מגיעים אליו בכל זאת?

• הוסף לסימניות
יש כאן משהו שהוא חלק מהאופי של האתר.

אם אתה נכנס בתור חדש לכאן, אתה אמור להרגיש נטע זר. ככה הכל בנוי כאן.
לא תבין על מה מדברים החברים, השפה תהיה חדשה ומוזרה לך, ימחקו לך דברים בהפתעה, ניקים שונים ומשונים ילהטטו מעל ראשך, אפי' יסירו לך את תמונת הפרופיל הנחמדה שבחרת לעצמך, סתם ככה, פתאם, בלי להסביר.
ככה זה. זה חלק מהדנ"א של המקום.
זה נותן תחושה טובה לוותיקים.

תחשבו שהכל היה מובן ופשוט מידי, מה היה מבדיל בין המצטרפים החדשים לאלו שזכו להמנות בין כתליו מקדמת דנא, במה היו אלו מרגישים רמים יותר?

ככל שאתה יודע יותר ללהטט בין מכמניו הסודיים של האתר, מכיר את מסתריו, ואף מרמז בהתרגשות על כך שהחלפת הודעות אישיות בין מנהליו, שלא לדבר על כך שיש לך מידע מוצק, מבפנים, מי מבין המנהלים הוא גבר או אישה... כך תחושות הגאווה והערך העצמי שלך נוסק מעלה....

בסך הכללי, זה גם משתלם לכולם, תחשבו על זה.
לכמה חודשים תרגישו לא קשורים, לא שייכים, אורחים, קצת מבולבלים.
אבל אח"כ ולמשך שנים רבות, תוכלו להרגיש מורמים ועליונים על כל החדשים האחרים שיגיעו תחתיכם.

סך הכל עסק משתלם...

ואל תבהלו, כתבתי בהומור (את רוב הדברים....)
בקטנה.זה סה"כ פורום שאנשים עוזרים ונעזרים בה (או סתם לשם תחביב בשעות הפנאי;)) . נראה לי שהלכת רחוק מידי כאילו שנכנסת למרתפי השב"כ. כמובן שאני יסיים באותו מילים שלך רק בשינוי קטן. ואל תבהלו, כתבתי בהומור (את כל הדברים....)

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה