- הוסף לסימניות
התגלגל לידי להאזין היום לאחת משיחות החיזוק שמוסרת מנהלת בית הספר בית יעקב גבעת שאול הרבנית אלישיב תחי' לאלפי תלמידותיה באמצעות קו העדכונים שהפיק בית הספר לתלמידות והוריהן.
האמינו לי, עיניי דמעו מדבריה הנרגשים!!!
חשתי שאני פשוט מאזין לדברי צדקת דגולה מורמת מעם כפי שחשו בני דור הנביאות הצדקניות שקיבלו מהן מוסר ה' והוראות הדרך אשר יעשון על פי ה'.
אני לא טיפוס שמתרגש מכל דבר ולא רגיל לשמוע שיחות מוסר מעזרת נשים אבל מי שיאזין היטב למלוא דבריה יבין אותי ויחוש בעצמו חיזוק עצום.
נראה לי שמצוה להאזין להפנים ולהפיץ.
נ. ב. מכיון שבתחילת ההקלטה יש קטע שצריך חיתוך קטן לכן אני עדיין לא מעלה את זה כאן אלא מחכה לניק טוב לב שיכול ומוכן לחתוך את הנצרך ואז נעלה אותו לטובת זיכוי הרבים.
המייל שלי הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש
האמינו לי, עיניי דמעו מדבריה הנרגשים!!!
חשתי שאני פשוט מאזין לדברי צדקת דגולה מורמת מעם כפי שחשו בני דור הנביאות הצדקניות שקיבלו מהן מוסר ה' והוראות הדרך אשר יעשון על פי ה'.
אני לא טיפוס שמתרגש מכל דבר ולא רגיל לשמוע שיחות מוסר מעזרת נשים אבל מי שיאזין היטב למלוא דבריה יבין אותי ויחוש בעצמו חיזוק עצום.
נראה לי שמצוה להאזין להפנים ולהפיץ.
נ. ב. מכיון שבתחילת ההקלטה יש קטע שצריך חיתוך קטן לכן אני עדיין לא מעלה את זה כאן אלא מחכה לניק טוב לב שיכול ומוכן לחתוך את הנצרך ואז נעלה אותו לטובת זיכוי הרבים.
המייל שלי הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש
הנושאים החמים