מנהל לפורום אדריכלות ועיצוב פנים- כנסו והשפיעו!

• הוסף לסימניות
כל מי שחושב שכדאי שיהיה מנהל מקצועי לפורום שידאג להעלות ולשדרג אותו הן ברמה המקצועית והן ברמה הטכנית יצלצל להודעה זו...

הצעות למנהלים יתקבלו בברכה.

אני מתחילה ומציעה את גולן

• הוסף לסימניות
מציעה את גולן ו\או רותי

• הוסף לסימניות
רותי וגולן
שילוב של מקצועיות ונדיבות לב אינסופית!!!

• הוסף לסימניות
גולן

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה!!יוזמה מבורכת!!
וכמובן מצטרפת לקודמי REVRUT וגולן וגם עדן אפשרי

• הוסף לסימניות
רעיון מצוין!
מצטרפת להמלצות על גולן,
אולם חשוב גם משהו שמבין היטב באוטוקאד-לכן רותי יכולה להתאים.
שני מנהלים, הולך?

• הוסף לסימניות
וואי אני בשוק!! :eek: כאילו מי אני בכלל??? אני שייך לעולם הסטיילינג, עיצוב פנים והדמיות, אבל אני לא איש של אוטוקאד בכלל...:D ודאי שהתפקיד תפור על רותי (revrut), מה השאלה בכלל...

תודה רבה על ההמלצות! מחמם את הלב! :):):)

• הוסף לסימניות
האמת היא שלא פתחתי את האשכול ע"מ שכולכם תמליצו עלי... פשוט הגיע הזמן להרים את הכפפה.
אני מופתעת מהתגובות (לטובה ולבהלה) ושמחה שרבים מרגישים בצורך.

תודה לכולם על התמיכה ועל העזרה באופן כללי וכאן במיוחד!

• הוסף לסימניות
מברכת על היוזמה
גם אני ממליצה על רותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Miryam;2009201:
מברכת על היוזמה
גם אני ממליצה על רותי

כמובן שמצטרפת!
היא משלנו.. היא משלנו....:):):)
(ומירי את יכולה גם לעזור...;))

שילוב של רותי וגולן יכול להיות מעולה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;2009095:
וואי אני בשוק!! :eek: כאילו מי אני בכלל??? אני שייך לעולם הסטיילינג, עיצוב פנים והדמיות, אבל אני לא איש של אוטוקאד בכלל...:D ודאי שהתפקיד תפור על רותי (revrut), מה השאלה בכלל...

תודה רבה על ההמלצות! מחמם את הלב! :):):)

אני חושבת שדווקא החיבור ביניכם הוא מעולה
כי אדריכלות היא לא רק אוטוקד, ואיש שמכיר את השטח הפרקטי יכול לעזור לאדריכליות לא מעט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י revrut;2009127:
האמת היא שלא פתחתי את האשכול ע"מ שכולכם תמליצו עלי...

טוב.. אבל תצטרכי בכ"א להשלים עם העובדה שנבחרת! :)

ברכות למנהל החדשה!

• הוסף לסימניות
[
שילוב של רותי וגולן יכול להיות מעולה!![/QUOTE]

גם אני חושבת שצריך שתים מנישות שונות שנבחרו ברב קולות...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה