עזרה מנה"ח מתחילה מחפשת עבודה

• הוסף לסימניות
נערה שסיימה לימודי הנה"ח וחשבות שכר בהצלחה [ממוצע ציונים מעל 95% - מבחן לשכה 98%]
אחראית, חרוצה, ועם הבנה מהירה והכירות יסודית עם תוכנות רלוונטיות מחפשת עבודה [באזור המרכז]
תודה רבה מאוד

• הוסף לסימניות
בתחילת -תחילת דרכי עבדתי חינם אין כסף נטו בשביל הנסיון.
(ב"ה היו לי ציונים גבוהים מאד, ובכל זאת אין מה להשוות את הלימודים לעבודה בפועל)
לא קל, לא נחמד אבל שווה, ולא רק בשביל הקו"ח.
כמובן שעדיף במשרד רו"ח.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
היום אפשר למצוא עבודה בתחום גם ללא נסיון
יש יחסית מחסור בתחום.
(בעבר היו עובדים בחינם... אבל עברו הימים האלו בהנה"ח...)

• הוסף לסימניות
אין כל כך מחסור בעובדים ללא ניסיון...
איך גמרה ללמוד באמצע השנה? או שהיא מחפשת לאחרי הלימודים?
היא רשומה לפורום רו"ח חרדית? יש שם נישה של דרושים ושם מחפשים לפעמים גם עובדות ללא ניסיון

• הוסף לסימניות
בתחילת -תחילת דרכי עבדתי חינם אין כסף נטו בשביל הנסיון.
(ב"ה היו לי ציונים גבוהים מאד, ובכל זאת אין מה להשוות את הלימודים לעבודה בפועל)
לא קל, לא נחמד אבל שווה, ולא רק בשביל הקו"ח.
כמובן שעדיף במשרד רו"ח.
בהצלחה.
לפני 16 שנה...

• הוסף לסימניות
היום אפשר למצוא עבודה בתחום גם ללא נסיון
יש יחסית מחסור בתחום.
(בעבר היו עובדים בחינם... אבל עברו הימים האלו בהנה"ח...)
מחילה, לא יודעת מאיזה תחום את, אבל לא מסכימה איתך כלל. לא מצאתי מחסור בעובדים ללא ניסיון.
גם היום עובדים בחינם, ואפילו יש מקום שמשלמים להם כדי שתכיני כמות תלושים וזה יחשב שיש לך ניסיון.
אולי בהנה"ח קצת יותר קל ללא ניסיון, או בחשבות שכר אפשר למצוא עבודה כמו "עוזר" לחשב שכר (בשכר מינימום, כן?)

• הוסף לסימניות
בחברה שאני עובדת מחפשים מנהלת חשבונות מתחילה
אם אין לה בעיה עם שעות של 8-5 בשכר מינימום או טיפה יותר גבוה תפנו אלי בפרטי

• הוסף לסימניות
כרגע אצלינו דרושה עובדת למילוי מקום ניתן לשלוח קו"ח למייל 5700788 בג'ימייל.

לגבי עבודה בחינם, חשוב להבין את המעסיקים שצריכים להשקיע מזמנם בללמד את הפרקטיקה, אין מקום שלומדים את זה. עובד ללא ניסיון לפעמים גורם למעסיק להרבה יותר עבודה לפעמים יש צורך בעזרה/מעקב/תיקון וכדו'.

מהניסיון שלי כבר היו לי עובדים שרק לאחר כמה שנים התגלו הבעיות כשהם כבר מזמן לא היו בעבודה.

אני אישית ממליץ לכל מי שרוצה להתמקצע להיכנס לעבוד כי זה חלק חשוב מאוד מהלימודים כדי לצאת לעבוד כעצמאי או כשכיר מקצוען יותר.

• הוסף לסימניות
לגבי עבודה בחינם, חשוב להבין את המעסיקים שצריכים להשקיע מזמנם בללמד את הפרקטיקה, אין מקום שלומדים את זה. עובד ללא ניסיון לפעמים גורם למעסיק להרבה יותר עבודה לפעמים יש צורך בעזרה/מעקב/תיקון וכדו'.
הפתרון הוא להכניס בתוכנית הלימודים פרקטיקה.
אין כזה מצב שעובדת תעבוד בחינם! לכו תמצאו כזה דבר בחו״ל...
איזה מוטיבציה וחשק זה נותן לעובדת להתמסר יום יום, להגיע בזמן, ללמוד ולקלוט דברים חדשים כשבסוף חודש לא נכנס לה שקל?
אגב, גם ע״פ חוק אסור להעסיק ללא תמורה ובדיוק בשביל זה נועד שכר מינימום.
העתקה מאתר כל זכות:
מעסיק מחויב לשלם לעובד שכר עבור כל תקופת עבודה

התלמדות, הכשרה מקצועית והמתנה במקום העבודה נחשבות כתקופת עבודה ומחוייבות בתשלום, הן במקרה שהעובד התקבל לעבודה בתום ההתלמדות והן במקרה שהוחלט לא להעסיקו

נגד מעסיק שמפר את הזכות ניתן להגיש תביעה משפטית בבית הדין האזורי לעבודה, וכן להגיש תלונה ליחידת האכיפה של חוקי העבודה

• הוסף לסימניות
בשום אופן לא להסכים לעבוד בחינם!
מה זה הדבר הזה?!
גם מתכנת שעשה תואר באוניברסיטה נחשבת לא בדיוק מבין בפרקטיקה של העבודה, ואף אחד לא חולם להעביד אותו בחינם.
אם היא באמת מוכשרת וחרוצה היא תביא תועלת למעסיק מהר מאוד. שתחפש מקום הוגן, גם אם זה אומר שהחיפוש ייקח קצת יותר זמן.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני רק יכולה לומר
שיחסית זה תחום מאוד "מאוכלס"
כלומר הבנות שלומדות את מגמות החשבונאות מוצאות עבודה בד"כ במהירות יחסית לעומת מגמות אחרות כמו אדריכלות וכו'.
לפעמים ההתחלה היא קצת יותר מורכבת
אבל אל ייאוש...

• הוסף לסימניות
גם מתכנת שעשה תואר באוניברסיטה נחשבת לא בדיוק מבין בפרקטיקה של העבודה, ואף אחד לא חולם להעביד אותו בחינם.
א. אני מקדים ואומר שאני לא מצדד להעביד חינם. אני בעד לשלם.
ב. רק מביא נתון מהשטח, שמתכנתות ג'וניוריות יעידו, שבתחום זה מצוי מאוד שאפילו משלמים למישהו כדי לעבוד ולצבור נסיון.
אז לגבי השורה הזאת- אני חולק.

• הוסף לסימניות
ב. רק מביא נתון מהשטח, שמתכנתות ג'וניוריות יעידו, שבתחום זה מצוי מאוד שאפילו משלמים למישהו כדי לעבוד ולצבור נסיון.
אז לגבי השורה הזאת- אני חולק.
רק אצל חרדים, בלי תואר ובטח לא תואר מאוניברסיטה

• הוסף לסימניות
איך גמרה ללמוד באמצע השנה? או שהיא מחפשת לאחרי הלימודים?
הנה"ח וחשבות שכר היא גמרה בשנה שעברה השנה - שנה שניה היא למדה הוראת מינהל והרבה פרקטיקה והכרות עם התוכנות הרלוונטיות כעת בשבועות החרונים שנשארו היא כבר כמעט לא לומדת
היא רשומה לפורום רו"ח חרדית? יש שם נישה של דרושים ושם מחפשים לפעמים גם עובדות ללא ניסיון
איך נרשמים לשם ? תודה.

• הוסף לסימניות
הנה"ח וחשבות שכר היא גמרה בשנה שעברה השנה - שנה שניה היא למדה הוראת מינהל והרבה פרקטיקה והכרות עם התוכנות הרלוונטיות כעת בשבועות החרונים שנשארו היא כבר כמעט לא לומדת

איך נרשמים לשם ? תודה.
כאן

• הוסף לסימניות
יש הרבה באתרים כמו אולג'ובס וכו... שאת נרשמת ויש הרבה חברות של כוח אדם שעוזרות בזה מהר מאוד
אבל שוב בהתחלה הכי טוב להיכנס לתחום בתור סטא'ז ואח"כ מתקדמים כי חייבים ללמוד - עבודה לא דומה ללימודים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה