לפני 16 שנה...בתחילת -תחילת דרכי עבדתי חינם אין כסף נטו בשביל הנסיון.
(ב"ה היו לי ציונים גבוהים מאד, ובכל זאת אין מה להשוות את הלימודים לעבודה בפועל)
לא קל, לא נחמד אבל שווה, ולא רק בשביל הקו"ח.
כמובן שעדיף במשרד רו"ח.
בהצלחה.
מחילה, לא יודעת מאיזה תחום את, אבל לא מסכימה איתך כלל. לא מצאתי מחסור בעובדים ללא ניסיון.היום אפשר למצוא עבודה בתחום גם ללא נסיון
יש יחסית מחסור בתחום.
(בעבר היו עובדים בחינם... אבל עברו הימים האלו בהנה"ח...)
הפתרון הוא להכניס בתוכנית הלימודים פרקטיקה.לגבי עבודה בחינם, חשוב להבין את המעסיקים שצריכים להשקיע מזמנם בללמד את הפרקטיקה, אין מקום שלומדים את זה. עובד ללא ניסיון לפעמים גורם למעסיק להרבה יותר עבודה לפעמים יש צורך בעזרה/מעקב/תיקון וכדו'.
מחפשים ללא ניסיון?כרגע אצלינו דרושה עובדת למילוי מקום ניתן לשלוח קו"ח למייל 5700788 בג'ימייל.
הפתרון הוא להכניס בתוכנית הלימודים פרקטיקה.
א. אני מקדים ואומר שאני לא מצדד להעביד חינם. אני בעד לשלם.גם מתכנת שעשה תואר באוניברסיטה נחשבת לא בדיוק מבין בפרקטיקה של העבודה, ואף אחד לא חולם להעביד אותו בחינם.
רק אצל חרדים, בלי תואר ובטח לא תואר מאוניברסיטהב. רק מביא נתון מהשטח, שמתכנתות ג'וניוריות יעידו, שבתחום זה מצוי מאוד שאפילו משלמים למישהו כדי לעבוד ולצבור נסיון.
אז לגבי השורה הזאת- אני חולק.
הנה"ח וחשבות שכר היא גמרה בשנה שעברה השנה - שנה שניה היא למדה הוראת מינהל והרבה פרקטיקה והכרות עם התוכנות הרלוונטיות כעת בשבועות החרונים שנשארו היא כבר כמעט לא לומדתאיך גמרה ללמוד באמצע השנה? או שהיא מחפשת לאחרי הלימודים?
איך נרשמים לשם ? תודה.היא רשומה לפורום רו"ח חרדית? יש שם נישה של דרושים ושם מחפשים לפעמים גם עובדות ללא ניסיון
כאןהנה"ח וחשבות שכר היא גמרה בשנה שעברה השנה - שנה שניה היא למדה הוראת מינהל והרבה פרקטיקה והכרות עם התוכנות הרלוונטיות כעת בשבועות החרונים שנשארו היא כבר כמעט לא לומדת
איך נרשמים לשם ? תודה.
docs.google.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים