מנה ראשונה-סלטים

• הוסף לסימניות
ואווו זה ממש ממש יפה .
מפריע לי קצת שהקערה הראשונה לא ישרה.

• הוסף לסימניות
אני דוקא אוהבת, זה אוטנחי.
זה לא צילום מזון בסטייל בשביל ספר מתכונים, זה תיעוד מאירוע
ואגב, תמיד אני תוהה איך יגיבו הלקוחות לסוג תמונות כזה, שמבחינתי צילמתי אומנות והם יגידו מה הזמנו אותך לצלם את הסלטים או את החתן?! (והיו לי גם כאלה....)
אבל התמונה יפה מאוד, ואם אני הייתי הלקוח הייתי מרוצה ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבי1000;2318623:
ואווו זה ממש ממש יפה .
מפריע לי קצת שהקערה הראשונה לא ישרה.

תודה על ההערה אבי. אפשר באמת בחצי שניה ליישר את הצלחת.. רק צריך לשים לב יותר.

נכתב ע"י אביטל שורץ;2318749:
אני דוקא אוהבת, זה אוטנחי.
זה לא צילום מזון בסטייל בשביל ספר מתכונים, זה תיעוד מאירוע
ואגב, תמיד אני תוהה איך יגיבו הלקוחות לסוג תמונות כזה, שמבחינתי צילמתי אומנות והם יגידו מה הזמנו אותך לצלם את הסלטים או את החתן?! (והיו לי גם כאלה....)
אבל התמונה יפה מאוד, ואם אני הייתי הלקוח הייתי מרוצה ;)

אני מסדר את התמונות לפי תיקיות. אחד התיקיות זה צילום האולם ואם יש גם בר אז גם את הבר. ברור שהחלק העיקרי זה צילום האירוע חתן ומשפחה.

• הוסף לסימניות
וואו איזו תמונה ברורה יש לך מצלמה מעולההההה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קדיתא;2320612:
למה לא מוציאים מהעגבניה את מקום החיבור לגבעול?...

לא יודע צריך לשאול את הקיטנרינג.
ואגב, מדובר בעגבניית שרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קדיתא;2320612:
למה לא מוציאים מהעגבניה את מקום החיבור לגבעול?...

הוציאו, זה כוסברה קצוצה.

הצילום מעולה ומעביר את הטעם למתבונן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה