קורונה מנה שניה בחיסון, תקפה ל3 ימים???

• הוסף לסימניות
קרובת משפחה שוהה בבידוד ועליה לקבל מנה שניה מחר (21 יום מהמנה הראשונה)
בקופ"ח אמרו לה שניתן לקבל חיסון רק עד 24 יום מהמנה הראשונה (הנחיה חדשה...)
מישהו שמע על כזה דבר? פרטים?
כל מידע יעזור (מעל גיל 60...)
ז"א שאם היא בבידוד עד יום ראשון ז"א שהיא מפספסת את המנה השניה????:eek::eek::eek::eek::eek:

• הוסף לסימניות
ממש לא!
ההנחיה היא עד 28 יום.
אני לא מליחה למצוא מקור מוסמך.

נראה לי שהכוונה של הקופה היא שהמנה שלה צריכה להיות בשימוש תוך 3 ימים והיא נמצאת בנגלה של מחר.
אבל אני מצפה מהם שיסתדרו עם זה.

• הוסף לסימניות
(הנחיה חדשה...)
ככה הם אמרו?
מוזר כי ידוע לי על תורים שהקופות חולים קבעו לאנשים לאחר 26 ימים, אבל הם קבעו את זה לפני שבועיים בערך, כך שאולי השתנו הנתונים??!!

• הוסף לסימניות
מתוך אתר מכבי
  • לזכאים לחיסון תישלח, במייל או בהודעה קולית לטלפון הנייד, הודעה המזמינה אותם לקבוע תור לחיסון
  • התור למנה השנייה ייקבע 21 יום ממחרת החיסון הראשון, ולא יותר מ-28 יום ממחרת החיסון הראשון.
    חיסון לאחר יותר מ-28 יום יאושר רק במקרים האלה:
    - מחלה
    - בידוד
  • זימון התור מתבצע באפליקציה, במכבי Online או במוקד הטלפוני 3555*

• הוסף לסימניות
מנכ"ל חברת ביונטק, שותפתה של פייזר בפיתוח חיסון הקורונה, הזהיר שיעילות החיסון עלולה להיפגע במידה והמתחסנים לא יקבלו את המנה השנייה בתוך 3 עד 6 שבועות

• הוסף לסימניות
מנכ"ל חברת ביונטק, שותפתה של פייזר בפיתוח חיסון הקורונה, הזהיר שיעילות החיסון עלולה להיפגע במידה והמתחסנים לא יקבלו את המנה השנייה בתוך 3 עד 6 שבועות
42 יום רחוק מאד ממה ששאלו.

• הוסף לסימניות
צריך לברר רק מול הנחיות משרד הבריאות. זה מה שמחייב את הקופות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה