• פותח הנושא eg
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לבקורת!

קבצים מצורפים

• DSC_0673.jpg
    KB 272.5 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הי!
וורי נייס...
אבל מפריע לי שהמגש חתוך משני צדדיו ,נראה לי נכון יותר שהיו רואים קצה אחד.
הצלוחה.

• הוסף לסימניות
צבעים יפים מאוד,
אבל הטשטוש נראה לי קצת מפריע להסתכל על הצלחת,
הוא תופס יותר מדי את העין...

• הוסף לסימניות
או טישטוש או טישטוש .......
צבעים יפים.

• הוסף לסימניות
איזה עדשה?
ומה יש בצלחת?

ממש צבעוני ויפה.

• הוסף לסימניות
צבעים מדהימים וחדים, חבל שחתכת את הצלחת, ונראה לי שהפרחים תופסים שטח יותר מידי גדול
ובגלל זה הם בולטים לעין, וזה קצת מפריע...

• הוסף לסימניות
יותר טוב?

קבצים מצורפים

• DSC_0672.jpg
    KB 176.2 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא לגעת!!
הראשונה יותר טובה, ויותר "נושמת"
כדאי לבדוק שוב בקשר לצבעים, כי היה קשה לזהות שזה סלק..

• הוסף לסימניות
התמונה המשופרת מאד מצאה חן בעיני.

א. צריך לזהות את האובייקט המצולם (במידה והוא אמור להיות מוכר לצופה הסטנדרטי) בלי לשאול 'מה זה'... שמעתי פעם צלמת מקצועית, שספרה שהיא מסוגלת לשטוף סלטים, כדי שלא יהיו מרוחים בכל כך הרבה מיונז.

ב. את התחתית הייתי מסובבת תשעים מעלות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה