"מנוחה"

• הוסף לסימניות
רובע נוצרי ירושלים

קבצים מצורפים

• DSC_8219.JPG
    KB 876.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יותר מתאים - קורי עכביש?...
תמונה יפה, מלא שלווה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את המיסגור....
תמונה מאווד יפה שמספרת המון...אפשר להסתכל עליה הרבה.

תעלה לנו הרבה יפות כאלו.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל הנ"ל תמונה שמספרת המון.
חושבת אולי היה צריך לקרופ טיפונת למטה....

• הוסף לסימניות
האווירה מועברת לצופים. מיוחד.

• הוסף לסימניות
מקסים!
שנה אף צילמתי את הרובע המוסלמי בתור פרויקט גמר והתמונה הזאת פשוט מתאימה לפרויקט שלי :)

• הוסף לסימניות
לגבי עוד קרופ אני לא חושב שכדאי.

ריקי את מוזמנת להעלות את עבודתך מהרובע המוסלמי. זה יהיה השראה טובה לפרוייקט הבא שלי..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכאל דב;795397:
לגבי עוד קרופ אני לא חושב שכדאי.

ריקי את מוזמנת להעלות את עבודתך מהרובע המוסלמי. זה יהיה השראה טובה לפרוייקט הבא שלי..

צילמתי את זה בפילם ופיתחתי תסליל והדפסתי תתמונה בחדר חושך.... עבדתי כל כך קשה על זה ואני אפילו לא יודעת איפה זה. בטח במחסן באיזה מקום... ותאמין לי התמונה הזאת טובה יותר לדעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה