מחיר למשתכן רכסים
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
אלינו הגיע היום
אשתי מאוד אוהבת את המגזין
אשתי מאוד אוהבת את המגזין
מה חשבת שיענו לך ב 18:00 בערב?????תודה,
לא עונים![]()
גמאני חשבתי לרכוש רק דרך החנות..לא יודעת כמה רלוונטי לעשות מנוי- יש להם את אותו מגזין בחנויות באותו מחיר...
ואולי אפילו בחנות המגזין יהיה אצלכן בידים יותר מהר..
(אני מהצפון לכן אני לא כזה ממהרת לבטל מנוי - אין לנו פה חנויות שמוכרות מגזינים בכללי..)
זה לא עניין של אמוןאלי לא הגיע גם החינמי, כתבתי במייל שלא הגיע, התקשרו אלי שגובים 1 ש"ח לבדיקה וישלחו לי גם אותו וגם את 2,
לא שלחו אף אחד מהם,
כתבתי לבטל שלא ימשיכו לגבות, לא הגיבו מאז...
לא הכי מעורר אמון
כנראה שלא קראת את האחרוןאני אקנה או יעשה מנוי רק בשביל לחזק אותם, הם באמת השקיעו ובדקו ומגיע להם להרויח (זה לא ככ הסגנון שלי, חיפשתי משהו יותר בסגנון של בתוך המשפחה, לא קראט או קטיפה)
זה כן אמון. כי כשאני רואה שאני רוצה לעשות מנוי עונים לי, וכשזה לא מגיע ואני מבקשת לבטל- פתאם מתעלמים, זה לא גורם לי לרצות להמשיך.זה לא עניין של אמון
הם חדשים, וכנראה לא הכי מאורגנים בקטע של לקוחות וכו' וזה בסדר גמור - לא יכול להיות אחרת.
תוך כמה חודשים הם יתארגנו על עצמם - ידעו כמה לקוחות קבועים , כמה החזרי הוק יש כל חודש, כמה לקוחות חד"פ וכו'
- ואז - והכל יעבוד כמו שצריך
(מקווה שלא יתייאשו, הרבה עסקים חדשים מפסידים בהתחלה או לא מרוויחים... )
מאחלת להם בהצלחה! המגזינים מאוד מאוד מושקעים!
אני אקנה או יעשה מנוי רק בשביל לחזק אותם, הם באמת השקיעו ובדקו ומגיע להם להרויח (זה לא ככ הסגנון שלי, חיפשתי משהו יותר בסגנון של בתוך המשפחה, לא קראט או קטיפה)
אולי נמחק לה המספר שלך,זה כן אמון. כי כשאני רואה שאני רוצה לעשות מנוי עונים לי, וכשזה לא מגיע ואני מבקשת לבטל- פתאם מתעלמים, זה לא גורם לי לרצות להמשיך.
נכון שהם חדשים וצריכים להתארגן, אבל להתעלם- זה לא קשור לותק....
במייל הם מתעלמים.אולי נמחק לה המספר שלך,
ולכן היא לא חזרה אליך?
האמת זה מגזין שלא מדלגים על שום עמוד....
סליחה שאני ככה, אבל סקרנית לדעת מה השתנה?לא מצאתי במגזין הזה משהו מיוחד או מרתק
לא מבינה מה הסתירה....סליחה שאני ככה, אבל סקרנית לדעת מה השתנה?
בטעות עשיתי 2 מנויים וכשהתשרי מיד ענו לי וג םבאותו שניה ביטלו לי.במייל הם מתעלמים.
עד עכשיו היו עונים לי תמיד, עכשיו הפסיקו לענות והם רואים את המייל
ניסיתי גם. אין תגובה.בטעות עשיתי 2 מנויים וכשהתשרי מיד ענו לי וג םבאותו שניה ביטלו לי.
אולי כדאי להרים טלפון
תתקשרו ממספר שהם לא מכירים...ניסיתי גם. אין תגובה.
ההבדל בינינו שאותך הם עדין צריכים, ואותי לא, כי אני רוצה לבטל לגמרי.
אבל ננסה שוב שבוע הבא, נראה מה יהיה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים