תקשורת מנויים בפרטנר - שימו לב - החברה מזלזלת ביהדות ורומסת ערכי המשפחה היהודית, בעקיפין גם מהכסף שלכם.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כנראה שיש לך אנטנה שלהם קרוב לבית
זה גם תלןוי ערים
יש בעיר אבל לא קרוב בכלל
אגב את יכולה לבדוק פה..

• הוסף לסימניות
יש בעיר אבל לא קרוב בכלל
אגב את יכולה לבדוק פה..
למה לי לבדוק?
ואם יש אנטנה במרחק 5 מטר?
או 3 או 20 מטר?
תכלס אין קליטה טובה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני הייתי רוצה רבנים נוספים שיחתמו על זה
צריך להיות חכם ולא רק צודק. לא נכנסים למלחמה שלא יודעים איך היא תסתיים.
ולכן גדולי ישראל לא יוצאים כל יום במחלחמה על נושא אחר, ולא חסר על מה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לכאורה הסיבה שרבנים נוספים (מהציבור החרדי) לא חתמו משום שלא מקובל לעסוק בפרהסיה בערכי המשפחה היהודית
אני גם לא יודע (ברוך ה') על מה פרטנר לקחו חסות (אני יכול לשער)
ואני גם לא יודע מה היה בזמנו עם חברת שטראוס, אבל שם כן הוציאו רבנים נכבדים קריאה שלא לרכוש דוריטוס עד פסח (זמן מוגבל)

אבל עצם זה שחברה מסחרית לוקחת חסות על דברים שלא קשוריםלעסק שלה, זה דבר מקובל ומצוי מאוד!

• הוסף לסימניות
ואני גם לא יודע מה היה בזמנו עם חברת שטראוס, אבל שם כן הוציאו רבנים נכבדים קריאה שלא לרכוש דוריטוס עד פסח (זמן מוגבל)
כן...
רק שאחרי זמן מועט פרסמו ביתד דוריטוס עם חותמת הבד"צ
כנראה הם עשו תשובה ממש רצינית

• הוסף לסימניות
זה לא עבירה להשתמש בהם
זה יותר ענין של הרגשה שהכסף שלך משמש למטרות נחותות המעודדות...
אישית לא הייתי נותנת יד לזה
גם בהפסד של כסף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה