מנויי הוט מובייל סובלים משיבושים בקווי תוכן של ימות המשיח? מי קיבל תקליט מעבר חברה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
המחזיקים בקו סים כשר של הוט מובייל, מקבלים תקליט בעת חיוג לקווי תוכן, ובו נאמר שכדאי לעבור לחברה אחרת, שכן "הוט מובייל משבשת את הגישה לקווי תוכן".
מניסיוני האישי, בעת חיוג לקווים אלו דרך קו של הוט מובייל, לעיתים קרובות מתקבלת הודעה שהרשת תפוסה, מה שלא קורה כלל כאשר מחייגים מאותו קו תוכן דרך חברות אחרות, אני לא מדבר בזמנים של עומס.
מישהו יודע להסביר מה פשר הדבר?
האם מדובר במהלך יזום של החברה? ולאיפה כדאי לעבור?

• הוסף לסימניות
יש לך שיבושים כשאתה מתקשר לקווים?
כן לחלק מהם כמו גל הדיווחים שבאחד מהמספרים אני לא מצליח בכלל להתקשר ובקו הבטחוני של יראי השם ששם הוא אומר לי את התקליט אבל בינתיים הוא כן עונה לי אחרי ההודעה הנ"ל

• הוסף לסימניות
זה לא בכל קווי התוכן
רק בקווי תוכן של ימות המשיח (גל הדיווחים / זירת החדשות וכדו')
כנראה מריבה של ימות מול הוט מובייל.

אגב,
זה גם בקווים לא כשרים של הוט? או רק בכשרים??
וכן רק בחלק מקווי ימות המשיח ולא בהכל

• הוסף לסימניות
מעניין...

כנראה הם יודעים שקווי התוכן הם הגורמים לאנשים לנצל דקות שיחה רבות והם מנסים לגרום לצרכנים כבדים לרדת מהם...

תפעולית, כל דקת שיחה גוררת עלויות לחברה,
כשהיו דמי קישורית זה עוד היה משתלם (גם חברות התקשורת היו מקבלות משהו) -
כעת הם נותרו רק עם העלויות.

מעניין אם נראה דברים כאלו מצד חברות נוספות.

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום רב,
גם אני מצטרף להנ"ל היום שמעתי כזה תקליט כאשר התקשרתי לקו תוכן מה יש לעשות בנידון
מה מחירי התוכניות בשאר החברות ומה באשר לאיכות הקליטה,
מה באשר כאלה שעשו ניוד והמנייד נתן מתנה בתנאי שישארו באותה חברה למשך כמות חודשים מסויימת {לי עצמי זה לא נוגע למעשה}
תגובות בבקשה.

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום רב,
גם אני מצטרף להנ"ל היום שמעתי כזה תקליט כאשר התקשרתי לקו תוכן מה יש לעשות בנידון
מה מחירי התוכניות בשאר החברות ומה באשר לאיכות הקליטה,
מה באשר כאלה שעשו ניוד והמנייד נתן מתנה בתנאי שישארו באותה חברה למשך כמות חודשים מסויימת {לי עצמי זה לא נוגע למעשה}
תגובות בבקשה.
לאור מה שכתבתי בהודעה הקודמת, כנראה כדאי להמתין ולראות מה יעשו שאר החברות.

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי את ההודעה הזו של ימות המשיח כשהתקשרתי לקו
זה נשמע כמו מריבה בין ימות לבין הוט
אחרי ההודעה הקו פועל כרגיל (לבנתים)
בכל אופן, לא חושבת שכולם ירוצו לעבור חברה...
נראה איך זה יתפתח הלאה.

• הוסף לסימניות
זה היה הקריין של ימות המשיח
וחוצמיזה הם המליצו לעבור חברה.
למה שהוט יירו לעצמם ברגליים?
ראה מה שכתבתי לעיל.

בקצרה:
מי שיעזוב אלו צרכנים כבדים של קווים שלדעתי מאז ביטול הקישוריות החברות מפסידות עליהם.

• הוסף לסימניות
קצת סדר,
זירת החדשות ורוב דומיו - זה ימות המשיח. גל הדיווחים - כיום - לא ימות המשיח!
הקריין ש'ממליץ' לעבור מהוט מובייל - זה המנכ"ל של ימות, ולא מטעם הוט מובייל. [כך לפחות לפי הקלטה שמשהו שמשהו השמיע לי...]

• הוסף לסימניות
קצת סדר,
הקריין ש'ממליץ' לעבור מהוט מובייל - זה המנכ"ל של ימות, ולא מטעם הוט מובייל. [כך לפחות לפי הקלטה שמשהו שמשהו השמיע לי...]
זה היה הקריין של ימות המשיח
וחוצמיזה הם המליצו לעבור חברה.
למה שהוט יירו לעצמם ברגליים?
אמת.

• הוסף לסימניות
מי שיעזוב אלו צרכנים כבדים של קווים שלדעתי מאז ביטול הקישוריות החברות מפסידות עליהם.
אז למה הקריין-המנהל של ימות הוא זה שמקריא את ההודעה?
הרי לפי דבריך זה אינטרס של הוט שמכורי קוים יעזבו...
(וזה ממש נשמע מוזר שזו הדרך שלהם לעופף לקוחות.
הם יכולים להפעיל סנקציות אחרות כגון העלאת מחירים, הגבלת דקות שיחה לקוים וכו')

• הוסף לסימניות
קצת סדר,
מה המספר של גל הדיווחים אני ישמח מאוד
כי הקו שהיה לי התחיל לקחת תשלום של 15 שח לחודש(קו העידכונים )
אגב אני בהוט מובייל ולא שמעתי הודעה מה שכן לוקח זמן להתחבר לפעמים וזה עושה משתמש תפוס וזה בכוונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה