מנויי הוט מובייל סובלים משיבושים בקווי תוכן של ימות המשיח? מי קיבל תקליט מעבר חברה?

מצב
הנושא נעול.
ולמי שלחוץ על הקווי תוכן הרגילים והקטנים
הנה המחירון של ידע פון
סכומים הוגנים והגיוניים

לדוג'
הסכומים שפירסמו בחברה אחרת
נראה לי סתם עושק
נכנס לתוקף ? מתי?
ומה עם הווצאפ המשפחתי ?
- האפשרות לחיוב המאזינים לפי דקות האזנה עוד לא עלתה לאוויר, נעדכן על כך במייל נפרד. קליקול
זה אומר שכן נכנסים לסוג של טוקארד

- האפשרות לחיוב המאזינים לפי דקות האזנה עוד לא עלתה לאוויר, נעדכן על כך במייל נפרד. קליקול
זה אומר שכן נכנסים לסוג של טוקארד
זה אומר שהשוק עוד לא יודע לאן זה הולך....
כולם מחכים לראות איך זה מתקדם ולאט לאט זה יתקבע על עלות סבירה,
הם רק משאירים אופציה לסוג של טוקאד - מה שלדעתי לא יעבוד בסופו של יום (זה היה פנטזיה של ימות.... שקרסה עוד לפני שהתחילה).....

ימות המשיח שמה הודעה
לכל שיחה מהוט מובייל שנכנסת למערכות שלה
כדי לאיים על הוט מובייל בניוד המוני

כמובן שזה איום סרק
אנשים לא יניידו כ"כ מהר
כבר יותר סביר שקווים יעברו לחברות אחרות כמו קליקול או טלביפ וכדומה
100 אחוז
האזינו להודעה הזאת שנשמע באחד מהקווים

קבצים מצורפים

• הוטמובייל נגד ימות המשיח.mp3
    KB 74.2
100 אחוז
פשוט טיפשות של ימות המשיח. צעד התאבדותי מצידם, כמו הצעד של איראן מול ישראל!
הם גומרים על עצמם בשביל לגרד את השני.
גם אם מחר הם נקודתית מול הוטמובייל יצליחו, מי ירצה לפתוח מחר קוו חדר, אצל מישהו שמשתלט לך על הפתיח, (וגם לעיתים שם פרסומות), ועוד כל מיני שגעונות?

פשוט טיפשות של ימות המשיח. צעד התאבדותי מצידם, כמו הצעד של איראן מול ישראל!
הם גומרים על עצמם בשביל לגרד את השני.
גם אם מחר הם נקודתית מול הוטמובייל יצליחו, מי ירצה לפתוח מחר קוו חדר, אצל מישהו שמשתלט לך על הפתיח, (וגם לעיתים שם פרסומות), ועוד כל מיני שגעונות?
100 אחוז
תזהרו
הם משלמים שימחקו הודעות נגדם

תקשיב אתה לא מעודכן בכלל הנייעס החרדי לא פעיל יותר משנה אז לכן אני אומר או שקווי התוכן יהיו בתשלום ומנגד אולי חברות התקשורת שירצו תמריץ לקוחות יגיעו להסכמים עם חברות מסוימות כמו ועד הרבנים שיש להם קווי תוכן משלהם על תשלום כלשהו ומנגד הקווים יפעלו חינם ואז הכל יחזור כרגיל לכן אני שולח צפירת הרגעה לכלל עם ישראל שהכל ימשיך כרגיל לדוגמא קו תוכן חזק שיש לו 20 אלף לקוחות או יותר בא לחברת תקשורת ואומר להם אני נותן לכם כך וכך התחייבות ללקוחות בעבור תשלום שגם ככה משלמים לסוכנים על כל הפעלת קו 130 שח היום יגיד להם תעבירו אלי את הכסף בתמורה הוא יגיד ללקוחות חברה זו הכניסה חינם שאר החברות שלא בהסכם 15 שח לחודש
ותראה שתוך דקה חברות התקשורת יסדירו עניין זה כי תמיד יש את החברה הקטנה שצמאה ללקוחות ותגיד שווה לי ואז כולם יצטרכו לספק את זה כך עובד שוק נורמלי וכך יקרה מה שייצא מזה שחברות התקשורת לדעתי יתחננו לחזור לדמי קישורית
או ש
לבנתיים נראה שחלק מקווי הנייעס פשוט התחילו לגבות מנויים ישירות מהלקוחות

כמנוי הוט מובייל שסבלתי המון מניתוקים ואי יכולת להתקשר לכל מיני מערכות ועל הכול הקו המשפחתי, אני ממש מעריך שימות המשיח סוף סוף אמרו לנו שהבעיה בהוט מובייל, ולא בימות המשיח, נחשב מסלול

גם כשמתקשרים לסיטי קאר
זה משמיע את הפתיח של ימות המשיח
זה כבר ממש מופרע
לא מאמין שמישהו יפתח מהיום קו עסקי בימות המשיח
תוך סיכון על פרסומות ואיומים בפתיח לקו...

גל הדיווחים גובה 30 שקל לחודש מאתמול
כמה אנשים להערכתכם ישלמו כזה מחיר ?
לא הייתי משלם יותר מ10 שקל
מה התוכן שהוא מוכר?
אנשים משלמים יותר על עיתון
אם יהיה קו שיביא תוכן איכותי ברמה של עיתון טוב למה שלא ישלמו לו?

בקיצור, מריבה בין ימות לבין הוט
וימות (כדרכו) מתנהל באמצעים מאפיונריים
אם זה נכון שהוט מובייל מנתקים שיחות לימות המשיח, מי בדיוק המאפיונר? זה לא חוקי
(זה היה פנטזיה של ימות.... שקרסה עוד לפני שהתחילה).....
כבר קרס? כשיתחילו וזה יקרוס נשמח לשמוע את החוות דעת
זה כבר ממש מופרע
לא מאמין שמישהו יפתח מהיום קו עסקי בימות המשיח
תוך סיכון על פרסומות ואיומים בפתיח לקו...
תגובה טבעית לחברה שמנתקים שיחות ומפסידים לעסקים שיחות כמו סיטי קאר.
נראה שאתה דואג מאוד לחברה של ימות המשיח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה