דיברתי גם עם הוט מובייל וגם עם ימות וכל אחד טוען שזה קשור לשניכמנוי הוט מובייל שסבלתי המון מניתוקים ואי יכולת להתקשר לכל מיני מערכות ועל הכול הקו המשפחתי, אני ממש מעריך שימות המשיח סוף סוף אמרו לנו שהבעיה בהוט מובייל, ולא בימות המשיח, נחשב מסלול
מה המחירים?יש קול כשר
דיברתי איתם היום בשעה 12:15השירות לקוחות שלהם לא עובד
מנסה להתקשר ולא עובד
אני מדבר על ידעפוןדיברתי איתם היום בשעה 12:15
(השירות לקוחות שלהם עובד מ9:00 בבוקר עד 3:00 בצהריים)
בתור עסק הייתי מעדיף לנהל את הנושא לבד שאף אחד לא ידחוף לי הודעות בלי לעדכןתגובה טבעית לחברה שמנתקים שיחות ומפסידים לעסקים שיחות כמו סיטי קאר.
משהו כאן לא ברור לי,גם הם הודיעו אתמול בלילה שהם יתחילו לקחת תשלום של 1 שקל ליום.
חייגו למספר 0722008030 ותירשמו שםאם קודם כל למערכת האזעקות יתקשרו לחברה אחרת, ולחדשות לחברה אחרת
בתור עסק, כשאני מגלה יום אחד שגנבו ממני שיחות וחסמו אפשרות להתקשר אליי, הייתי גם תובע את הוט מובייל אם זה נכוןבתור עסק הייתי מעדיף לנהל את הנושא לבד שאף אחד לא ידחוף לי הודעות בלי לעדכן
מצוייןבתור עסק, כשאני מגלה יום אחד שגנבו ממני שיחות וחסמו אפשרות להתקשר אליי, הייתי גם תובע את הוט מובייל אם זה נכון
מעניין למה קליקול וחברות אחרות לא עושים את ההודעה, אם זה קשור דווקא להוטמוביילכמנוי הוט מובייל שסבלתי המון מניתוקים ואי יכולת להתקשר לכל מיני מערכות ועל הכול הקו המשפחתי, אני ממש מעריך שימות המשיח סוף סוף אמרו לנו שהבעיה בהוט מובייל, ולא בימות המשיח, נחשב מסלול
נ.ב. אני לקוח הוט מובייל ומתקשר לקווים בלי בעיהבתור עסק, כשאני מגלה יום אחד שגנבו ממני שיחות וחסמו אפשרות להתקשר אליי, הייתי גם תובע את הוט מובייל אם זה נכון
קו העידכונים לקחו 15 שח לחודש ובהרשמה מקדימה למעלה מ 75 אחוז נרשמו ושילמו אז אתה לא צודק לגבי זה לדעתי זה יחזור להיות חינם אני יקפיץ את מה שכתבתיגל הדיווחים גובה 30 שקל לחודש מאתמול
כמה אנשים להערכתכם ישלמו כזה מחיר ?
לא הייתי משלם יותר מ10 שקל
לכן אני חושב שזה ענייין של טיפלה זמן שזה יסודר כמו שאמרתי יייתכן שחברה אחת קטנה למשל תגיע להסדר מול ימות המשיח או מפעיל אחר בתשלום מסויים לחודש ולקוחות חברה זו יהיו זכאים לקווים תוכן או כאלה גם המאושרים על ידי ועד הרבנים כמו ווצאפים למיניהם משפחתיים אני לא מאמין שאנשים כרגע ימחקו ווצאפ משפחתי לכן קצת זמן ואחד ילמד את השני גם חברת תקשורת שתשלם כמה שקלים זה עדיין ישתלם מאודתקשיב אתה לא מעודכן בכלל הנייעס החרדי לא פעיל יותר משנה אז לכן אני אומר או שקווי התוכן יהיו בתשלום ומנגד אולי חברות התקשורת שירצו תמריץ לקוחות יגיעו להסכמים עם חברות מסוימות כמו ועד הרבנים שיש להם קווי תוכן משלהם על תשלום כלשהו ומנגד הקווים יפעלו חינם ואז הכל יחזור כרגיל לכן אני שולח צפירת הרגעה לכלל עם ישראל שהכל ימשיך כרגיל לדוגמא קו תוכן חזק שיש לו 20 אלף לקוחות או יותר בא לחברת תקשורת ואומר להם אני נותן לכם כך וכך התחייבות ללקוחות בעבור תשלום שגם ככה משלמים לסוכנים על כל הפעלת קו 130 שח היום יגיד להם תעבירו אלי את הכסף בתמורה הוא יגיד ללקוחות חברה זו הכניסה חינם שאר החברות שלא בהסכם 15 שח לחודש
ותראה שתוך דקה חברות התקשורת יסדירו עניין זה כי תמיד יש את החברה הקטנה שצמאה ללקוחות ותגיד שווה לי ואז כולם יצטרכו לספק את זה כך עובד שוק נורמלי וכך יקרה מה שייצא מזה שחברות התקשורת לדעתי יתחננו לחזור לדמי קישורית
או ש
איך זה שאצלינו זה מחייג אליהם למרות שלא נרשמנו?קו העידכונים לקחו 15 שח לחודש ובהרשמה מקדימה למעלה מ 75 אחוז נרשמו ושילמו אז אתה לא צודק לגבי זה לדעתי זה יחזור להיות חינם אני יקפיץ את מה שכתבתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים