- הוסף לסימניות
איך אתה יכול לדעת?ובהרשמה מקדימה למעלה מ 75 אחוז נרשמו
איך אתה יכול לדעת?ובהרשמה מקדימה למעלה מ 75 אחוז נרשמו
קול כשראשמח לשמוע האם יש כאן מישהו שמבין בפתיחת מערכות תוכן גדולות לא בימות המשיח, ואני מדבר על מערכות תוכן מורכבות ולא רק השמעות תוכן והקלטות
א"כ אשמח אם יוכל לפנות אליי באישי (או שיעדכן ואני אפנה אליו)
מערכות מורכבות?קול כשר
כןמערכות מורכבות?
תרחיב
יש להם ביצועים יפים, גם במכירות וכ'ו, ברור שזה לא מגיע לרמה של ימות, אבל עדייןתרחיב
כי ממה שאני שומע מאנשים בתחום היכולות שלהם לא משהו (דהיינו שאין API)
אגב מישהו יודע מה התמחור שלהם?
המכירות זה מודל סגוריש להם ביצועים יפים, גם במכירות וכ'ו, ברור שזה לא מגיע לרמה של ימות, אבל עדיין
אכן, צריך apiיש להם ביצועים יפים, גם במכירות וכ'ו, ברור שזה לא מגיע לרמה של ימות, אבל עדיין
וחוץ מזהסליחה טעיתי רציתי להמליץ על קלי קול של הרב קרוס https://clickcall.co.il/
וועדת הרבנים מאשרים רק מערכות וואצאפ שרק המנהלים יכולים להשאיר הודעה.או כאלה גם המאושרים על ידי ועד הרבנים כמו ווצאפים למיניהם משפחתיים
גם אצלו כמדומני שאין APIסליחה טעיתי רציתי להמליץ על קלי קול של הרב קרוס https://clickcall.co.il/
יש לו, אבל גם לא ברמה של ימותגם אצלו כמדומני שאין API
לא חסמו אפשרות של אף אחד בינתייםבתור עסק, כשאני מגלה יום אחד שגנבו ממני שיחות וחסמו אפשרות להתקשר אליי, הייתי גם תובע את הוט מובייל אם זה נכון
כאמוראשמח לשמוע האם יש כאן מישהו שמבין בפתיחת מערכות תוכן גדולות לא בימות המשיח, ואני מדבר על מערכות תוכן מורכבות ולא רק השמעות תוכן והקלטות
א"כ אשמח אם יוכל לפנות אליי באישי (או שיעדכן ואני אפנה אליו)
אבל הוא ממש לא ברמה של ימותסליחה טעיתי רציתי להמליץ על קלי קול של הרב קרוס https://clickcall.co.il/
לא כתבו שחסמו, כתבו שמשבשים וזה נכוןלא חסמו אפשרות של אף אחד בינתיים
ימות אומרים שהם הולכים לחסום
והם גם מפרסמים בתקשורת שהרבה לקוחות של הוט מתלוננים שחסמו אותם
אבל זה ממש לא נכון
מבדיקה שלי עם כמה וכמה לקוחות הוט
חוץ מההודעה המעצבנת בפתיח אפשר להתקשר רגיל לכל הקווים
מניין לך שזה נכון?לא כתבו שחסמו, כתבו שמשבשים וזה נכון
מה זאת אומרת משבשים ?לא כתבו שחסמו, כתבו שמשבשים וזה נכון
מבדיקה שלי עם כמה וכמה לקוחות הוט
חוץ מההודעה המעצבנת בפתיח אפשר להתקשר רגיל לכל הקווים
יש עוד משהו?יש לו, אבל גם לא ברמה של ימות
גם ממני!ימות הורידו את ההודעה המעצבנת. לפחות אצלי!!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים