מנויי הוט מובייל סובלים משיבושים בקווי תוכן של ימות המשיח? מי קיבל תקליט מעבר חברה?

מצב
הנושא נעול.
אין כבר את התקליט הזאת.
דיברתי איתם (והשמעתי להם,) לא אמור להיות שום סיכון...
חבר'ה תירגעו הכל בסדר.
מה לנו ולמריבה הילדותי והטיפשי שלהם...

בהומור כמובן. תדגיש
מה בהומור?

לרמי לוי יש קו ב13.5₪ לחודש
10,000 דקות שיחה בתוך רשת רמי לוי
3,500 דקות שיחה מחוץ לרשת רמי לוי

נראה לי שיה תקופה שהיה לו גם ב9.9

אז למה שלא יעשה עכשיו ב7 ש"ח עם 10,000 דקות לכל הרשתות?

מי יכול לתמצת מה הסיפור עם הדמי קישורית
מה היה למה בוטל איך זה עבד ?

תקרא את זה

ואת זה

ואם תרצה עוד יותר להעמיק יש לשימוע הזה גם נספח כלכלי מפורט מאוד.

נערך לאחרונה ב:

דמי קישוריות הם תשלום שמעבירה חברת תקשורת אחת לחברה אחרת כאשר לקוח שלה מתקשר ללקוח של החברה השנייה. למשל, אם אתה לקוח של פרטנר ומתקשר למישהו בסלקום, פרטנר תשלם לסלקום עבור השימוש ברשת שלה להשלמת השיחה.

במשך השנים משרד קבע מעת לעת את דמי הקישורית
ב2022 התעריף היה אם אני זוכר נכון
7 אג' לדקה לנייד
1 אג' לדקה לנייח

(המחיר הוא לפי היעד ולא משנה מי מוציא את השיחה)

הרעיון היה לממן את עלות תפעול השיחה
אבל בפועל קווי התוכן רכבו על זה ועשו הרבה כסף
וחברות הסלולר ניסו לתקן את זה.

בהתחלה הקווים פעלו על מספרים ניידים ואז העבירו תקנה שאסור להפעיל קווי תוכן על ניידים ועברו לנייחים.
אבל עדיין החברות לא היו מרוצות.

ב2022 השר הנדל עשה רפורמה לביטול דמי הקישורית
אבל כדי לא לזעזע את השוק הוחלט שיהיה בהדרגה עד 2025

השר קבע מחיר שיהיה בכל שלב אבל בסוף היו שינויים בגלל המדד אבל היה משהו פחות או יותר כזה
  • יוני 2023 - הפחתה ל-4.8 אג' לנייד 0.8 לנייח
  • יוני 2024 - הפחתה ל-2 אג' לנייד 0.4 לנייח
  • 15 יוני 2025 - ביטול מלא
עכשיו כשמנוי פרטנר מתקשר למנוי סלקום פרנטנר לא משלמים לסלקום
ומי שמשלם את עלות תפעול של השיחה בצד של סלקום זה הלקוח שלהם.

זה יוצר מצב שמפעילי קווים צריכים להתחיל לשלם לחברות התקשורת במקום לקבל תגמולים

יהיה מעניין לעקוב ולראות האם אפשר לבסס קו על פרסומות
בסופו של דבר יש הוצאות גם הוצאות של שרתים וגם הוצאות של יוצרי תוכן, כתבים, עורכים וכו'
ואם מביאים פרסומות צריך להעסיק עובד במשרה מלאה לנסות להביא פרסומות מהחברות וכו'

חברות הפרסום יצטרכו ללמוד על ערוץ פרסום חדש ולנסות להבין עד כמה הוא שווה ועד כמה שונה מפרסום ברדיו.
מצד אחד אפשר לקבל סטטיסטיקות מדוייקות כמה הקשיבו לכל הודעה
מצד שני הקהל יעד שמקשיב לקווים האלו זה הפלח בציבור עם הארנק הכי רזה (בפרט אם יש קווים אחרים בתשלום וכאן יש רק את אלו שרוצים לחסוך את המנוי החודשי או כי יקר להם או כי אין להם כרטיס אשראי, אבל בכל אופן זה לא הקהל לפרסום מימון לרכב או השקעה בקרקעות באיראן)
למה לא להעביר את ניהול הפרסומות לחברות המפעילות(ימות וכדו') שימשיכו לתגמל את בעלי הקווים פר דקה?

למה לא להעביר את ניהול הפרסומות לחברות המפעילות(ימות וכדו') שימשיכו לתגמל את בעלי הקווים פר דקה?
יש תוכנית כזו רק לימות המשיח
ובא נראה האם היא תצליח בטווח הארוך.

שתיהם אבל אתה מרגיש שקיבלת משהו בלי קשר אם זה נכון

שואלת מסקרנות
הווצאפ המשפחתי כל כך משמעותי ביום יום שלכם?
אצלנו משאירים הודעה בערך אחת שתיים בחודש, בחחחחחחחחחים לא הייתי משלמת על זה כסף!
חח הייתי אומרת הפוך
הייתי מוכנה לשלם אם היו משאירים במשפחה שלי 2 הודעות בחודש , אבל על החפירה היומיומית והבלתי נסבלת של הקו המשפחתי שלי אני עוד אשלם כסף???:cool:
משום מה זה מרגיש לי כמו לתרום לקווים שמטרידים אותך בבקשת תרומות
היחידה שבוודאות תשלם על זה זאת הדודה החופרת שתשלם גם על זה שיצלצל לנו עד שנענה

(ובאופן כללי כבר לא מקשיב לקווים, לא יודע מה ההבדל בין זירת החדשות לגל הדיווחים)
רח"ל זה לא דומה בכללל
זה כמו צבא ופיקוד העורף
קטאר ואיראן
מד"א ואיחוד הצלה
גרעין ואורניום מועשר
בקיצור, תתעדכן.

על קו תוכן כי אתה לא מרגיש שקיבלת משהו
אנשים, אני רק אחדד,
ההשוואה לעיתון היא לא רלוונטית
אנשים שקוראים עיתונים אני מאחלת להם אריכות ימים אבל זה זן נכחד בהחלט.
אלה אנשים שלא מתעדכנים באתרים\צאטים\קוים
והם מוכנים לשלם על מה שהם מרגישים שנותן להם (נייר, משהו שיסתיר את מי שלפניהם באוטובוס, רשם הפטנטים, או סתם חדשות)
המאזינים של הקוים פשוט ניזונים מזה ולכן הם ישלמו לקו שהם מרגישים שמעניין אותם מספיק.

===
🫣
סביר מאוד שעוד מעט יהיו חבילות של 5.9 לחודש לסלולר.

אז למה שלא יעשה עכשיו ב7 ש"ח

הסיבה הפשוטה שלא יהיה קווים ב7 שקל או 5.90, או 2 שקל לחודש, היא אותה הסיבה שלא יהיה קווים בחינם...

יותר מזה,
בא נרד קצת יותר לעומק הדברים:

לדעתי, דווקא יש יותר סיכוי שנתחיל לשלם כסף/להיות מוגבלים גם על דקות נכנסות...

בתכלס, העברת שיחות אולי לא שווה את ה0.09 אגורות (או כמה שלא היתה הקישורית), אבל המנגנון בוודאי היה מנגנון חשוב.

אם בעבר היינו "זוכים" להיות לא מוגבלים בשיחות הנכנסות - מהסיבה הפשוטה שחברות התקשורת היו מקבלות על זה חלקיקי אגורות - היום אין את זה, וכידוע - מה אתה לא מרווח אתה מפסיד, ולדעתי, אין שום סיבה שהחברות לא יתחילו להגביל את השיחות הנכנסות שמנוי יכול לבצע במנוי שלו, ולהתחיל לגבות תשלום על חריגות, והכל, ממש כמו היוצאות...

אבל להגיד שחברות יורידו מחירים בגלל חוסר הקישורית? ... רחוק...

שבוע שעבר היו תקליטים דומים גם בפרטנר (משהו כמו סביר להניח שהמקשין שלך לא יפעלו ולא עבד למשך כמה ימים(כלי שני))
פשוט ימות צריך לעשות שרירים לחברות כדי להגיע להסכמים על הוזלות בתעריפים שהוא משלם להם כי הרווחים שלו ירדו
בינתיים הרווח שלנו נקי הילדים ניצלים מקווי הנייעס שזה אחד החורבנות הגדולים בדור
ואני מכיר אישית כמה וכמה שירדו רוחנית בגלל הקווים שהוזכרו בתחילת השרשור
אמנם לדעתי זה לא הגיוני לחשוב שאנשים ימשיכו לתפעל חברות של קווים וברור לי שאת האינטרנט שהם רואים כצורך אלמנטרי הם לעולם לא יבטלו את התשלום שנכנס על כל BITE של גלישה כי זה פשוט ישבית את הרשת...
(לא הגיוני שרק מי שמרוויח ממנויים את התשלום על הגלישה יוכל להפעיל אתרי אינטרנט ובאמת זה נכון גם כאן שבשביל הציבור החרדי שגאה להיות מנותק מהאינטרנט זה לא הגיוני שרק חברה שמקבלת כסף מהמנויים על החבילה תוכל להפעיל קווי תוכן)
אבל בחסד ה' גם דברים הזויים כאלו קורמים עור וגידים כשה' ית' רוצה לטהר את בניו

למעשה אין כל כך מה לחשוש מזה כי גם אם באמת יחסמו כל קווי התוכן של ימות לחיוג מהוט תוכל לנייד אז.

בתכלס, העברת שיחות אולי לא שווה את ה0.09 אגורות (או כמה שלא היתה הקישורית), אבל המנגנון בוודאי היה מנגנון חשוב.

אם בעבר היינו "זוכים" להיות לא מוגבלים בשיחות הנכנסות - מהסיבה הפשוטה שחברות התקשורת היו מקבלות על זה חלקיקי אגורות - היום אין את זה, וכידוע - מה אתה לא מרווח אתה מפסיד, ולדעתי, אין שום סיבה שהחברות לא יתחילו להגביל את השיחות הנכנסות שמנוי יכול לבצע במנוי שלו, ולהתחיל לגבות תשלום על חריגות, והכל, ממש כמו היוצאות...
זהו שהיה פער גדול בין הקש"ג לעלות השיחות בפועל
ועכשיו כמובן שהחבילות יכללו גם יוצאות וגם נכנסות אבל במחיר האמיתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה