מנויי הוט מובייל סובלים משיבושים בקווי תוכן של ימות המשיח? מי קיבל תקליט מעבר חברה?

מצב
הנושא נעול.
אני חושב שזה הדדי. קליקול לא מאפשרים לנייד לימות, וקול כשר גם לא יסכימו שיניידו לימות מסיבות מובנות
ואם אני רוצה לנייד לסלקום ושיופנה ישירות למרכזיה על שרת שלי?

מבחינה עובדתית זה דווקא כן מקנה להם חסינות.
כי מי שאמור לתבוע בכזה מקרה זה המתחרים..
מי שתובע זה הלקוח שרוצה לנייד
אין לי מושג איך זה עובד. רק כתבתי שאפשר להבין את החברות התוכן
מי שנדפק זה הלקוח לא רק החברת תוכן המתחרה

חבל לכתוב בלי לדעת....
אפשר לנייד רק לאותו סוג שירות (היינו כשר לכשר)
זה נפסק ע"י בג"ץ כשבראש ההרכב ישב השופט (כתוארו דאז. עפ"ל. ;) ) יצחק עמית.... (עיין בג"ץ 3800/22)
ואח"כ גם חוקק כחוק.

לעומת זאת אי האפשרות לנייד קו כלל - אינה חוקית (לכאורה) ובוודאי פוגעת חזק בתחרות ומייצרת מונופול. (אולי כדאי לבדוק ברשות התחרות...)
ומה הקשרא בין בג"ץ/עמית לחוק?
ואכמ"ל

צדקת, הקו נחסם לי..

מה עושים? הם גבו לי 30 ש"ח על פחות מ10 ימים, חודש הבא הם לא יגבו אבל החודש יש מה לעשות?

אנחנו מבצעים כל כמה ימים בדיקה לזיהוי מנויים שהפסיקו להתקשר לקו.
לאחר מכן, אנו בודקים באופן ידני מה הסיבה להפסקת ההתקשרויות. כאשר אנו מגלים שהמספר נחסם, אנו משתדלים לספק מספר חדש למנויים.
לעיתים אנו רואים שמנויים אינם מגיבים למספר החדש, ובמקרים כאלה אנו חוזרים ושולחים להם שוב.

לאחר מכן, אנו בודקים באופן ידני מה הסיבה להפסקת ההתקשרויות. כאשר אנו מגלים שהמספר נחסם, אנו משתדלים לספק מספר חדש למנויים.
לעיתים אנו רואים שמנויים אינם מגיבים למספר החדש, ובמקרים כאלה אנו חוזרים ושולחים להם שוב.
תודה על התגובה כאן.

בצורה החדשה בה אתם פועלים,
אתם למעשה לא מאפשרים למי שלא מכיר את הקו להתרשם ממנו לפני שהוא משלם.
הרי לא סביר לשלם בלי שיודעים מה התוכן המדויק המוצע,
וכרגע אתם פונים רק לקהל הלקוחות שלכם עד היום שמכיר בדיוק את כל שלוחות הקו, ומפספסים את השאר.

אנחנו מבינים את הנקודה שהעלית - זה באמת חוסם עבור מאזינים חדשים שרוצים להכיר את התוכן לפני התשלום.
ואכן עובדים על פתרון לנושא הזה .
כרגע, הקו מיועד בעיקר למאזינים הקבועים, ורוב המאזינים מכירים היטב את התוכן כיוון שהם מקשיבים לו כבר שנים. אבל אנחנו מודעים לצורך לאפשר גם למאזינים חדשים להתרשם מהתוכן.
אנחנו בוחנים כעת אפשרויות שונות כדי לתת טעימה או גישה מוגבלת למאזינים חדשים, כך שיוכלו להכיר את התוכן לפני ההחלטה על התשלום.

תודה על התגובה כאן.
@מרכז מידע

צדקת, הקו נחסם לי..

מה עושים? הם גבו לי 30 ש"ח על פחות מ10 ימים, חודש הבא הם לא יגבו אבל החודש יש מה לעשות?
כנ"ל גם לי קרה את אותו סיפור
השארתי הודעה מטלפון של חבר שמנוי וחזרו אליי תוך 2 דקות בערך!
והביאו לי מספר חדש במקום!!!!!
שירות ממש יוצא דופן!!!!
אגב זה היה בשעה לילה מאוחרת!!!

כל הכבוד על השירות המיוחד
ממש תודה רבה!!!!

אנחנו מבינים את הנקודה שהעלית - זה באמת חוסם עבור מאזינים חדשים שרוצים להכיר את התוכן לפני התשלום.
ואכן עובדים על פתרון לנושא הזה .
כרגע, הקו מיועד בעיקר למאזינים הקבועים, ורוב המאזינים מכירים היטב את התוכן כיוון שהם מקשיבים לו כבר שנים. אבל אנחנו מודעים לצורך לאפשר גם למאזינים חדשים להתרשם מהתוכן.
אנחנו בוחנים כעת אפשרויות שונות כדי לתת טעימה או גישה מוגבלת למאזינים חדשים, כך שיוכלו להכיר את התוכן לפני ההחלטה על התשלום.
היה לכם כמה אפשרויות דומות של קווי תוכן על אותו שם ולכן זה נוגע גם למאזינים וותיקים!
וחזרו אליי תוך 2 דקות בערך!
חזר אליך בן אדם, או מערכת דיגיטלית?

קצת על ההבדלים בין גל הדיווחים וקו העידכונים.

אקדים לפני, שיש אנשים שבכלל לא מפריע להם להיות מעודכנים אונליין, ולכן השורות הבאות לא מיועדות אליהם.
אבל מה לעשות, שיש אנשים שרואים את האדם שלידם שתוך שניה או 2 דקות מעודכן בכל החדשות (נייעס) בוווצאפ ובטלגרם, והוא צריך לחכות לעדכון של איצה שיגיע אחרי 14:15
ולכן אנשים נמרצים שאוהבים להיות מעודכנים בכל מה שקורה מיידית בעולם, ללא החזקת סמארטפון ואנדרואיד, מצאו תחליף בקוי מידע רובוטיים, שמביאים את העדכונים שיש בקבוצות החדשות והנייעס, מיידית לטלפון תוך מספר דקות ולפעמים אפילו דקה (במלחמה שמעת אזעקה, ותוך דקה ידעת שזה שיגור מתימן או מאיראן, והאם נפל או יורט)

קו העדכונים -
1. רובוט נעים לשמיעה.
2. מהיר
3. ללא הקלטות בשלוחה 1 כלל (שגורם לך פתאום להקשיב ולמשוך את הזמן)
4. בדרך כלל הצינזור עובד, אם כי יש פדיחות פה ושם....
5 עידכונים גם ב 6 בבוקר או ב1:30 בלילה (פתגם יומי...)
6. כמעט שאין דיווחים פנים מגזר חרדי (חיסרון)
7. יש מדי כמה עדכונים מילים מוזרות או מספרים לא ברורים (כמו מה הלאהה או מעלה?, וכן מספרים ללא שום הקשר)

גל הדיווחים.
1. רובוט משתנה לפי שעות סוג הרובוט.
2. יש קצת פחות דיווחים בשעות הלילה ובוקר המוקדמות.
3. עם הקלטות בשלוחה 1 (שלוחת העדכונים השוטפים) - הקלטות שונות (כמו נאום ראש הממשלה , והקלטות של תוכניות קבועות מהרדיו, דבר שלפעמים גורם להתעכב ולבזבז יותר זמן - ושלא לדבר שזה לא רק קול חי וקול ברמה)
4. לא נתקלתי בבעיות בצינזור.
5. לפעמים יש (היה) קריין אנושי.

בשני הקוים האלו אומרים שאם אין שימוש בקו לא יחוייבו בחודש שלא משתשמים
אולי גדאי שיתנו מספר גיבוי שאם המאזין מקשיב לזה המערכת תדע שנחסם לו המספר , וזה יהיה מספר שאפשר להקשיב רק 2 דקות ואח"כ מתנתק....

אגב, יש עוד כמה קוים עם דיווחים רובוטיים אבל לצערי יש להם חסרונות כמו חוסר אמינות משווע (באחד הקוים אומר כל הזמן זיהוי תזוזות של טילים בתימן וזיהוי שיגור - דברים שלא היו ולא נבראו וממש חבל)
או קו עם קול רובוטי מאודד כבד
וחוסר בעדכונים בשעות הלילה והבוקר, או עדכונים שחוזרים על עצמם

כמובן שיש את זירת החדשות, עם עידכון כל 5 דקות ופריצה לעידכון אונליין לפי הצורך.
וכן קול הציבור עם הרבה עידכונים פנים חרדיים, אך מעורב עם הרבה הקלטות שלא כולם אוהבים, וכן העדכונים מגיעים לפעמים מאוד מאוחר

נערך לאחרונה ב:
מישהו יודע איך מצטרפים לזירת החדשות?
היה לי מספר של 'כל הקווים' וכרגע הוא נחסם
מישהו יודע איך מצטרפים לזירת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה