כללי מנוי בשטארסטוק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;987670:
ואחרי כל התהיות באשכול הזה כבר מתחיל לעלות בי ספק שמא קובץ ה- TIFF לא יכיל שכבות.
מישהו התנסה?
מחכים שאת תהיי השפן--- :cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ותמיד לבחור;987675:
מחכים שאת תהיי השפן--- :cool:

אני לא באמת יכולה להיות השפן כי אין לי מנוי. ומי שיש לו מנוי ודאי היה כבר בעצמו השפן, שאם לא כן, מדוע ישלם על מנוי מורחב?

• הוסף לסימניות
טוב עברתי מעט על השאלות הנפוצות וכנראה באמת הם מוכרים מים ללקוחות עם רשיון מורחב....
זה בכל אופן מה שהצלחתי להבין מה שכתוב כאן: http://www.shutterstock.com/faq.mhtml#FAQ_Q_WHAT_IS_A_TIFF_

מישהו יכול להסביר מה הסיפור של זה??????
לא ברורים השטארסטוק האלה...
מה נותן לי TIFF אם לא השכבות שלו? כמו שימכרו לי במחיר יקר יותר PSD בלי שכבות...

לא ברור העסק.

• הוסף לסימניות
אגב, כמו שהבנתי הTIFF נורא יקר, משהו כמו 100$ ל 2 תמנות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sarit_f;987696:
אגב, כמו שהבנתי הTIFF נורא יקר, משהו כמו 100$ ל 2 תמנות...

זה לאו דווקא ה- TIFF - זה הרשיון המורחב שמאפשר הורדה למשך שנה+ שימוש לפרסום וכד'... במקומות שאסור לפרסם או להשתמשמ בהם כשיש רשיון רגיל.
בין שאר ההטבות האלה הכניסו את עניין ה- TIFF. מה עניין שלו? אלוקים יודע...:cool:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לשם שינוי;987690:
לא ברורים השטארסטוק האלה...
מה נותן לי TIFF אם לא השכבות שלו? כמו שימכרו לי במחיר יקר יותר PSD בלי שכבות...

נו, זה בדיוק PSD בלי שכבות. זה מה שהם מוכרים...
ויקרא שמו בישראל TIFF...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;987702:
נו, זה בדיוק PSD בלי שכבות. זה מה שהם מוכרים...
ויקרא שמו בישראל TIFF...

השאלה בעינה נשארת- מה נותן לי PSD/TIFF - בלי שכבות???? :cool:
אולי הפואנטה היא שזה פשוט קובץ שיפתח אוטומטית בפוטושופ ולא בתוכנה להצגת תמונות?
אם כך, הפטנט גאוני לחלוטין.......:cool::D:mad:

לזה יקרא שיטת מצליח.

איזה נס שאני לא שפן.... (נעמה לא להעלב...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה