התייעצות מנוי חודשי לחדר כושר (לאישה)

• הוסף לסימניות
הי אשמח לשמוע דעות של נשים על מנוי חודשי בחדר כושר
מקפידים ללכת יותר בגלל שיש מנוי? זה בזבוז כסף?
ויש פה נשים שנמצאות בחדר כושר מטיס שייפ בשכונת רמות בירושלים?
המלצות דיס...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לי יש מינוי בבני ברק וכן אני מקפידה לפחות 8 פעמים לחודש ללכת לפעמים גם 12 תלוי בזמן שלי

• הוסף לסימניות
אני מקפידה לפחות פעמיים בשבוע. ודאי שכשעושים מנוי זה מחייב, אם לא אז חבל על הכסף. תנסי חודש אחד ותראי אם את הולכת או לא.

• הוסף לסימניות
אני מקפידה לפחות פעמיים בשבוע. ודאי שכשעושים מנוי זה מחייב, אם לא אז חבל על הכסף. תנסי חודש אחד ותראי אם את הולכת או לא.
ברוב המקומות יש התחיבות לזמן מסוים הייתי ממליצה לבדוק אם יש שיעור נסיון אפילו בעלות מסוימת ע''מ לראות אם זה משתלם ומתחברת לסגנון

• הוסף לסימניות
ברוב המקומות יש התחיבות לזמן מסוים הייתי ממליצה לבדוק אם יש שיעור נסיון אפילו בעלות מסוימת ע''מ לראות אם זה משתלם ומתחברת לסגנון
הלוואי אצלנו... משלמים לחודש וזו אחריות של כל אחת לממש את זה. אין תקופת ניסיון וכו. בכל אופן זה לא בשיעורים אלא פתוח, כל אחת עושה מה שהיא רוצה.

• הוסף לסימניות
איפה שאני הלכתי נתנו לי שיעור נסיון ללא עלות כדי לבחון אם מתאים לי הנושא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה