תוכנות מנוי לאדובי

• הוסף לסימניות
יש לי מנוי באדובי ועכשיו העלו לי את המחיר ל239 ש"ח במקום 105 ש"ח.
מידי שנה אני מתכתב עם נציג ומבקש שישאירו לי את המחיר כמו בשנה הקודמת והם מחדשים לי את ההטבה, עכשיו אני מנסה להגיע לנציג אנושי כדי לבקש ולא מוצא, מישהו הצליח לחדש את ההטבה או להתכתב עם נציג שלהם?
אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
בלחיצה על צרו קשר, נפתח חלונית צ'אט
צילום מסך 2025-11-08 225913.png

מה שכדאי לשים לב, שקיבלתי מהם מייל לא מזמן על שינוי שמעכשיו יש מנוי פרו ומנוי סטנדרט
ואם לא משנים, המנוי אוטומטית הופך לפרו
הסטנדרט עולה 185 ש"ח

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-11-08 224928.png
    צילום מסך 2025-11-08 224928.png
    KB 28.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
בלחיצה על צרו קשר, נפתח חלונית צ'אט
צפה בקובץ המצורף 2098905

מה שכדאי לשים לב, שקיבלתי מהם מייל לא מזמן על שינוי שמעכשיו יש מנוי פרו ומנוי סטנדרט
ואם לא משנים, המנוי אוטומטית הופך לפרו
הסטנדרט עולה 185 ש"ח
הבנתי מה ההבדל בין הפרו לסטנדרט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה