כללי מנוי לאתר ICLIPART

• הוסף לסימניות
בעבודה שבה אני עובדת , (בית דפוס) קנינו חבילה מפונטביט לפני כשנה , יחד עם מנוי לאתר ICLIPART. איורים ברמה די בסיסית + תמונות.

הבוס שלי בעבודה רוצה לשדרג את המנוי לחבילה כאילו מתקדמת שבה כל האופציות פתוחות (במנוי הנוכחי הרבה מהקבצים לא ניתנים להורדה)

העלות של זה זה משהו כמו 900 ש"ח לשנה. 30 איורים ביום.
האם מישהו מכיר את האתר הזה? הם לא רוצים להשקיע סכום גבוה.. השאלה היא מה המחירים של חברות אחרות, ומה יותר משתלם =)

אשמח לחוות דעתכם.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
היה לי בעבר.
חביב כשמקבלים עם חבילה של פונטביט, ממש לא משהו כשצריך לשלם על זה.

• הוסף לסימניות
יש למישהו רעיון חילופי בסביבות הסכום הזה ?
לפי מה שהבנתי באתר כמו שאטרסטוק ודומים המחיר הרבה הרבה יותר גבוה.

אשמח לעזרתכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;982780:
יש למישהו רעיון חילופי בסביבות הסכום הזה ?
לפי מה שהבנתי באתר כמו שאטרסטוק ודומים המחיר הרבה הרבה יותר גבוה.

אשמח לעזרתכם.

שמעתי טובות על "פוטוליה" (FOTOLIA)
לא בדקתי בעצמי אז לא יכולה להעיד.
המחירים שלהם אמורים להיות זולים משמעותית מאייסטוק ושאטר, מן הסתם גם התמורה נמוכה יותר בהתאם.

• הוסף לסימניות
מבחינת תמונות, ידוע לי שבפוטוליה יש תמונות מקסימות, כבר ראיתי הרבה תמונות משאטר' שמופיעות גם בפוטוליה...
לא יודעת מחירים...

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

זה באמת רמה הרבה יותר גבוהה מה ICLIPART
הבעיה היא שלא הצלחתי להבין מה המחירים..?
יש מישהו שיש לו מנוי באתר שנעמה רשמה? אם אני רוצה מנוי לתקופה מסוימת האם זה אפשרי..במקום כל ה'קרדיטים' האלו?

שוב המון תודה.
עזרתם לי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה