דרוש מידע מנוי לעיתון יתד נאמן

• הוסף לסימניות
האם שווה להתחיב לשנתיים במנוי ליתד נאמן במחיר מוזל, או לשלם יותר מבלי להתחיב ?

• הוסף לסימניות
אתם מכירים את העיתון?
אם לא, זה בעיה.
אני אגב עשיתי את המבצע האמור, ומאז אני משלם רק 70 ש"ח.

• הוסף לסימניות
התחלנו כשהיה מבצע של מנויים ותכננו להפסיק אחרי החגים,-כניראה שזה עדיין לא הגיע;)
לדעתי, אם מתרגלים לעיתון כל יום, קשה לפסיק!

• הוסף לסימניות
האם יש למשהו מושג כמה עולה מנוי ליתד רק לעתון היום יומי

• הוסף לסימניות
תכלס אחרי שעשית מנוי/חתמת הו"ק נראה אותך מבטל אותו בשנתיים הקרובות .......

• הוסף לסימניות
שימו לב שאלתי רק על העיתון היומי בלי המוספים כלל אפילו לא יתד שלנו....

• הוסף לסימניות
שימו לב שאלתי רק על העיתון היומי בלי המוספים כלל אפילו לא יתד שלנו....
תבדקו אם יש דבר כזה אני שאלתי ואמרו שאין אפשרות
בכל אופן מנוי רגיל כולל הכול (עיתון יומי+ מוספי סוף שבוע+יתד שלנו+קטיפה) 97 ש"ח
יכול להיות שזה לא מעודכן לעכשיו (מנויים כבר כמה שנים)

• הוסף לסימניות
לא הייתי ממליץ על יתד בתקופה זו הם מחזיקים את הקורונה הכי קרוב ללב
עד כדי כך שאחד מבני משפחתי שמאד אוהב את העיתון, אך רוצה לבטל את המנוי רק לתקופת הקורונה בגלל ההפחדות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה