מנוי לעיתון שבועי

• הוסף לסימניות
הרמה של 'זמן' ירדה מאוד לאחרונה כי יאיר וינשטוק העורך כבר לא שם וגם הפיקוח של הרב צבי ברוורמן כבר לא קיים

• הוסף לסימניות
הוא לא בבקהילה?

אני מאוד אוהבת את שני המגזינים,
מבחינתי יש חומר מענין יותר ופחות
ובאופן כללי כן איכותי ...

אבל כאחת שקונה בד"כ רק עיתון אחד ,
קונה את משפחה באופן יותר קבוע .
סליחה.
טעות מהירות..
הרב גרוסמן בבקהילה.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת מאוד את משפחה בעיקר בתוך
בקהילה ניסיתי לא אהבתי

מרווה לצמא לדעתי כבד יותר

• הוסף לסימניות
לדעתי לא שווה לעשות מנוי. אני קונה כל שבוע משפחה, שקלתי לעשות מנוי ששאלתי על המחיר, ראיתי שזה יוצא יותר יקר - אלא אם כן אתם מעוניינים ב"טעימות" שמצורף למנויים.

• הוסף לסימניות
במשפחה יש מתנות מקבלים כשמצטרפים אז אולי זה כן משתלם לעשות מנוי
ואני גם חושבת שבכל עיתון יש כתבות/סיפורים יפים וכן פחות אני בכל אופן נהנית מאד מפנינים של בקהילה, וגם בתוך המשפחה יפה אבל לפעמים הוא יכול להיות משעמם במיוחד הכתבות
דוקא הטורים הקצרים שם והסיפורים יפים מאד

• הוסף לסימניות
אני קוראת גם משפחה, גם בקהילה וגם זמן.
זמן הוא יותר לנערים - גברים שמתעניינים בכתבות כלליות.
משפחה הכי ברמה גם לנשים וגם לגברים... לדעתי.

• הוסף לסימניות
העיתון של התמונות בעיני מהווה חלון הצצה למגזר אחר. במיוחד מסיבות החומש... ובכלל, תמיד יש אדמור חדש שלא שמענו עליו. אותי זה משעשע. בכנות

• הוסף לסימניות
לדעתי לא שווה לעשות מנוי. אני קונה כל שבוע משפחה, שקלתי לעשות מנוי ששאלתי על המחיר, ראיתי שזה יוצא יותר יקר - אלא אם כן אתם מעוניינים ב"טעימות" שמצורף למנויים.
לא בטוחה שזה יוצא יותר יקר.
המנוי לחודש הוא 74.58 שקל. אם מחלקים ל-4 גליונות בחודש, אז את צודקת וזה יוצא 18.65 לעיתון, במקום 17.9 בחנות.
אבל יש חודשים שיש בהם חמישה שבועות, והמחיר לחודש למנויים נשאר אותו דבר, מה שלא קורה כשקונים בחנויות. כנ"ל גליונות חג (סוכות ופסח) שעולים 25 שקל בחנות ועולים אותו דבר למנוי.
חוץ מזה, כמו שכתבו, מקבלים את טעימות בחינם. ואם אני לא טועה, יש להם מבצע למצטרפים: כרטיס נטען בשווי 400 שקל.

גילוי נאות: אני עובדת בעיתון. לא שייכת בכלל לצד השיווקי ולמחלקת המנויים, אבל יש מצב שהפטריוטיזם השפיע קצת. תבדקו את הנתונים. אל תסמכו עלי.

• הוסף לסימניות
מאוד חבל שמשפחה ככה ירדו. פעם כל הסיפורים בהמשכים היו מלאי רתק וענין.
היום מתקבל הרושם שהריטינג של הסופרות עולה ככל שהן מותחות יותר את המאורעות המשמימים המתוארים בישנוניות דיכאונית.
כמה כמה אפשר לקרוא על השידוך של ההרבנגוטר הזו או מה שמה?
את מה שהכניסו פעם בארבעים גג חמישים פרקים, מותחים היום לשבעים שמונים פרקים!!
אולי הסופרות היום לא מבינות נכון מה הפירוש מותחן...

• הוסף לסימניות
מאוד חבל שמשפחה ככה ירדו. פעם כל הסיפורים בהמשכים היו מלאי רתק וענין.
היום מתקבל הרושם שהריטינג של הסופרות עולה ככל שהן מותחות יותר את המאורעות המשמימים המתוארים בישנוניות דיכאונית.
כמה כמה אפשר לקרוא על השידוך של ההרבנגוטר הזו או מה שמה?
את מה שהכניסו פעם בארבעים גג חמישים פרקים, מותחים היום לשבעים שמונים פרקים!!
אולי הסופרות היום לא מבינות נכון מה הפירוש מותחן...
:D
או שהן לא מתכוונות מלכתחילה לכתוב מותחן...

• הוסף לסימניות
הבעיה בסופרת הזו שבכל העיתונים שהיא כותבת היא מושכת את הסיפורים שלה ולא יודעת מה היא רוצה מעצמה ומהקוראים-סיוט לקרוא את השטויות שלה(אני באמת לא קוראת רק מרפרפת מלמעלה)

• הוסף לסימניות
הבעיה בסופרת הזו שבכל העיתונים שהיא כותבת היא מושכת את הסיפורים שלה ולא יודעת מה היא רוצה מעצמה ומהקוראים-סיוט לקרוא את השטויות שלה(אני באמת לא קוראת רק מרפרפת מלמעלה)
אני מסכימה איתך.
אבל תתפלאי לשמוע ששמעתי לא מאחת שמאוד נהנות.
הכל עניין של טעם כנראה

• הוסף לסימניות
בתוך המשפחה מאד טוב בעיניי מבחינת הטורים האישיים, כתבות מגזיניות הן מאד תלויות עיתונאית. כמו שנכתב כאן אכן ישנן עיתונאיות שמשחררות כתבות דלות וחסרות מעוף. בפנינים היו גם טורים מאד טובים בעבר. לא קראתי לאחרונה.

מאד מאד מציק לי הנושא של השיווק, בפרט בעיתון קטיפה אך גם בשאר העיתונים. כמעט כל המרואיינות הן נשים שיש להן מטרה שיווקית כלשהיא ושכבר רואיינו עשרות פעמים באותו עיתון. והן בדרך כלל גם מפרסמות שם. (למה אני צריכה לקרוא אלף פעם בכתבות מגזיניות את דעותיה של איקס מטפלת רגשית שיטה זו וזו, של סופרת זאת או אחרת ושל זד שהיא בכלל מעצבת פנים או מעצבת תכשיטים? והכותרת היומרנית היא "ארבע נשים מפורסמות מדברות על...")

• הוסף לסימניות
אני שואלת בכנות:
אילו כתבות מעניינות אתכן?

• הוסף לסימניות
אני שואלת בכנות:

לרוב אני מעדיפה כתבות קלילות וזורמות,
עם דוגמאות מהחיים,
פחות כאלה שמביאות מנחת הורים ובמשך שתי שורות רק מספרים על התארים שלה
ואז היא נותנת הסברים על תופעות שמרגישות כמו פסיכולוגיה בשקל....
והכי מעצבן בכתבות הללו, שנותנים דוגמאות כ"כ פתטיות שאפילו לא מרגישות אמינות.

• הוסף לסימניות
אני שואלת בכנות:

כתבות עומק ותחקירים. גם בנושאים שלא נוגעים אליי ישירות אלא מרחיבי אינטלגנציה. (כן, זו עבודה קשה לעיתונאית, אני יודעת). וגם בנושאים שקשורים אליי.

מאד שנואות עליי כתבות כמו ש @שרית ו מתארת, שמביאות מנחת הורים או מה שנקרא בציבור שלנו- מטפלת רגשית (קרי אישה שאין לה סמכות חוקית לטפל כי אין לה תואר קליני ולרוב אפילו לא תואר ראשון), עם ידע דל שנותנת דוגמאות מטופשות ובעיקר מדברת על נושאים נפשיים או טיפוליים שניכר שאין לה הרבה ידע מקצועי בהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת