שאלה מנוי פרימיום לchat gpt ול - claude כן או לא?

• הוסף לסימניות
לכל המבינים הגדולים!
בבקשה אלפו אותי בינה! (תרתי משמע)
האם כדאי ושווה לשלם למנוי פרימיום ב chat gpt או בכלי הבינה האחרים עבור עריכת טקסטים, עריכה לשונית וספרותית.
האם זה באמת משפיע על האיכות או רק על הכמות?
תודה ענקית מראש לכל העונים!

• הוסף לסימניות
כדאי שתפרטו עבור מה אתם צריכים את זה
לכל כלי יש הייחודיות שלו

• הוסף לסימניות
כתבתי בגוף ההודעה. לעריכת טקסטים, עריכה ספרותית ולשונית.

• הוסף לסימניות
אני באופן אישי מרוצה מקלוד בכל מה שקשור לכתיבה, לטעמי בפער על פני המתחרים. אבל הייתי ממליץ להתנסות כדי לבדוק אם זה מתאים לטעם ולדרישות שלכם. אחרי הכל - הבינה עדיין לא בשלה ב-100% בעברית.

• הוסף לסימניות
אני באופן אישי מרוצה מקלוד בכל מה שקשור לכתיבה, לטעמי בפער על פני המתחרים. אבל הייתי ממליץ להתנסות כדי לבדוק אם זה מתאים לטעם ולדרישות שלכם. אחרי הכל - הבינה עדיין לא בשלה ב-100% בעברית.
תודה רבה על התשובה! כדאי לקנות מנוי פרימיום? או החינמי מספקי טוב, אם מבחינת כמות הטקסטים הוא מספק אותי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה