מה יצא בסוף?הסתדרתי
אולי תנסה לתייג את מנהלי הפורום או מי מהםפתחתי לפני חודשיים משתמש פרימיום בחיוב חודשי של 35 ש"ח ואני רוצה כעת לסגור אותו ואין לי חשבון - PayPal
שלחתי להם טופס לפרוג ולא ראיתי שהם סגרו את החשבון למי יש מושג איך פונים אליהם?
לא זכיתי להבין אשמח קצת להרחיבאולי תנסה לתייג את מנהלי הפורום או מי מהם
יש מנהל לאתר (לא יודע מי זה) תתייג אותולא זכיתי להבין אשמח קצת להרחיב
@הכלבויניקיש מנהל לאתר (לא יודע מי זה) תתייג אותו
אולי זה - @ניהול האתר ? ואז יש לו הודעה שמישהו תייג אותו והוא יראה את מה שבקשת/שאלת/אמרת וכו'
מנוי שנתי.אני רואה שהדרך היחידה זה לעשות מנוי פרימיום.
רק שכתוב 276 ש"ח לשנה (23 ש"ח לחודש).
לא הבנתי, האם זה מנוי חודשי או שנתי?
אז בשביל לראות מודעה לשלם 276 ש"ח?מנוי שנתי.
אין כרגע אפשרות של מנוי חודשי.
למה באמת?מנוי שנתי.
אין כרגע אפשרות של מנוי חודשי.
ביטלנו את האופציה הזו היות וזה דרש מאיתנו שעות עבודה של ביטולים וזיכויים על בסיס יומיומילמה באמת?
היה פעם
אז בשביל לראות מודעה לשלם 276 ש"ח?
אולי יש הסדר אחר?
או שיפתחו לי חד פעמי או משהו?
ממש חשוב לי. תודה רבה.
רעיון לאתר:ביטלנו את האופציה הזו היות וזה דרש מאיתנו התעסקות רבה מידי של ביטולים וזיכויים על בסיס יומיומי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים