דרוש מידע מנוי פרמיום רק לחודש זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לעשות מני פרימיום לחודש אחד מהיום, אני רוצה לוודא שזה יהיה לי מהיום עד לעוד חודש בדיוק ולא עד לסוף החודש,
תודה רבה, אשמח לתשובה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פתחתי לפני חודשיים משתמש פרימיום בחיוב חודשי של 35 ש"ח ואני רוצה כעת לסגור אותו ואין לי חשבון - PayPal‏
שלחתי להם טופס לפרוג ולא ראיתי שהם סגרו את החשבון למי יש מושג איך פונים אליהם?

• הוסף לסימניות
פתחתי לפני חודשיים משתמש פרימיום בחיוב חודשי של 35 ש"ח ואני רוצה כעת לסגור אותו ואין לי חשבון - PayPal‏
שלחתי להם טופס לפרוג ולא ראיתי שהם סגרו את החשבון למי יש מושג איך פונים אליהם?
אולי תנסה לתייג את מנהלי הפורום או מי מהם

• הוסף לסימניות
רוצה לקבל פרטים של מפרסם בלוח מודעות.
אני רואה שהדרך היחידה זה לעשות מנוי פרימיום.
רק שכתוב 276 ש"ח לשנה (23 ש"ח לחודש).
לא הבנתי, האם זה מנוי חודשי או שנתי?
אני כולה צריך מס' טלפון של מפרסם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אז בשביל לראות מודעה לשלם 276 ש"ח?
אולי יש הסדר אחר?
או שיפתחו לי חד פעמי או משהו?
ממש חשוב לי. תודה רבה.
ביטלנו את האופציה הזו היות וזה דרש מאיתנו התעסקות רבה מידי של ביטולים וזיכויים על בסיס יומיומי
רעיון לאתר:
לפתיחת המספר יהיה קישור לתשלום מסוים באופן ח"פ

• הוסף לסימניות
חבל שביטלו
אני לא יעשה מנוי שנתי, כי חבל לי
אבל בהחלט יכול להיות שמידי פעם אני יעשה מנוי חודשי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה