כללי מנוסה עם בעלי חיים

• פותח הנושא 4321
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כן, לרעות יש נסיון רב בטיפול באמצעות בע"ח.
אני השתכנעתי, מקווה שגם אתם...

קבצים מצורפים

• חיותרפיה מוקטן2.jpg
    חיותרפיה מוקטן2.jpg
    KB 149.1 · צפיות: 52
  • הוסף לסימניות
המודעה מהממת!
התמונה עושה את זה..... רואים את ההנאה שלו על הפנים.
ממש משכנע!

• הוסף לסימניות
יפה ממש!

• הוסף לסימניות
מהמם!
הויז'ואל בול!

• הוסף לסימניות
מעולה!!!

התאורה על הכיפה ממש משתלבת עם התאורה הכללית. שאפו!
עדיין אולי הייתי מנסה לקחת כיפה כחולה ולא שחורה, יצעק פחות.

הריבוע הטורקיז של "חדש! פתיחת..." כדי ליישר לימין מעל ל"טיפול באמצעות בעה"ח"
כדי לתת אוויר ללוגו.

• הוסף לסימניות
מדהים!
עוד טיפונת לשחק עם הכיפה וזה מושלם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י FNG;n4963039:
מדהים!
עוד טיפונת לשחק עם הכיפה וזה מושלם!

מדהים!
כדאי לך להשקיע עוד טיפ טיפה על הכיפה!

• הוסף לסימניות
מדהים ממש!
שתי הערות קטנות ברשותך:
בשביל שהכיפה תהיה מושלמת, תכהי טיפה את השיער שיוצא ממנה (כי הרי הכיפה במציאות יוצרת איזשהו שקע בשיער, שיש בו יותר צל)
ודבר שני, הייתי נותנת עוד קצת רווח למטה, הכל דבוק מידי לקרקעית..
והלוגו מדהים!

• הוסף לסימניות
מקסים!

מפריע קצת השבירה של צימדי המילים "דימוי עצמי" "ויחס אישי" זה קוטע את רצף הקריאה.
והכיפה... זה ישר "קופץ בראש" (תרתי משמע) וגורם להתמקד ב"מה מוזר בכיפה" במקום במידע...

ו...הלוגו מהמם אך עדיין אני נותרת בעמדתי (עיין ערך נוסה על בעלי חיים) לגבי חביבותה של הארנבת...
שימי לב שבלוגו המקורי הראש הוא לא פרופיל אלא פונה קצת הצידה ומשדר כאילו קשר עם המתבונן בעוד שהארנבת הנוכחית מביטה קדימה במבט כזה חתום...
אולי זו סתם הרגשה שלי....

בהצלחה ענקית!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה