מנוע חיפוש

• הוסף לסימניות
יש לי אינטרנט אלחוטי עם ספק רימון, ועל המחשב יושבת תוכנת נתיב, הבעיה שרימון לא מאשרים את גוגל אלא מפנים לאיזה מנוע חיפוש אחר (search.clearch.org), ונתיב לעומתם לא מוכנים לאשר את המנוע חיפוש הזה אלא רק את גוגל, כך שאני נשאר בלי מנוע חיפוש
יש לזה פיתרון?

• הוסף לסימניות
כשרימון הוציאו לציבור הרחב את מנוע החיפוש שלהם, הם נתנו אופצייה למעבר למנוע החיפוש הרגיל.
אבל כמה חודשים אח"כ, אפשרות זו הוסרה, ובאופן מובנה לא ידועה לי אפשרות רגילה.
ואדרבה, אשמח לשמוע, אם מישהו מכיר.

מה שכן, יתכן שפנייה למוקד תעזור.
אשמח לעידכון, היות שבעיה זו מטרידה גם אותי.

• הוסף לסימניות
אפשר שאלה?
למה צריך גם רימון וגם נתיב? זה לא מסרבל את החיבור לאינטרנט?

• הוסף לסימניות
רימון לא מסרבל כי הוא חוסם ברמת הספק כך שזמן הסינון לא מורגש, אם כבר מישהו מסרבל זה נתיב,

• הוסף לסימניות
אם מישהו הצליח להפעיל את המנוע של גוגל ברימון, שיגיד
כי אני משתגע מחוסר התוצאות של המנוע שלהם

• הוסף לסימניות
זכור לי ..

נכתב ע"י מנדי שלום;1421133:
אם מישהו הצליח להפעיל את המנוע של גוגל ברימון, שיגיד
כי אני משתגע מחוסר התוצאות של המנוע שלהם

שלמטה בסוף כל עמוד יש חפש בגוגל לא?

• הוסף לסימניות
וברימון כתוב, שחיפוש גוגל שלהם כולל פחות!!!! תוצאות מאשר שלהם, כי הם עושים החמרה בחיפושים שם. ואני מחפש מישהו שפתוח לו לגמרי החיפוש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1421209:
חברה זה גם תמונות.............................
אתה חכם מאד שאתה כותב את זה כאן.
תוך יום-יומיים זה נחסם. אתה חושב שאתה כותב לעצמך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנדי שלום;1421207:
זה עובד, זה הגוגל האמיתי
המון תודות,
אני במסלול מתקדם באתרוג, ולא תאמינו: הוא מחפש את המילה פורום

מוזר אני ברימון חסימה בינונית וזה חוסם לי

לפעמים הוא עושה לי טובה ועובד

שלחתי פניות לרימון שיפתחו לי את זה והם לא מגיבים.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1421256:
אתה חכם מאד שאתה כותב את זה כאן.
תוך יום-יומיים זה נחסם. אתה חושב שאתה כותב לעצמך?

אני מחקתי את ההודעה,
אבל חוץ מזה, עדיף שיחסמו את זה, אחרת מה הקטע בחסימה?

• הוסף לסימניות
החיפוש מותאם אישית הנ''ל עובד לכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה