תחפושות לפורים מנורה לתחפושת אהרון הכהן

• הוסף לסימניות
היי
הבן שלי מתחםש לאהרון הכהן ואני רוצה לשדרג לו עם איזשהו אביזר
חשבתי להכין לו מנורה זהב
יש למישהו רעיון איך לעשות מנורה כזאת משהו גדול וקליל או שידרוג אחר גם אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
חשוב להדגיש (וכדי לא לבלבל את הילד)
את המנורה בבית המקדש לאו דווקא היה הכה"ג מדליק- כל כהן היה יכול להדליק את המנורה (ואף כל אדם שאינו כהן, כל עוד הוא אינו נכנס להיכל .
[[ראב"ד]], על משנה תורה לרמב"ם, הלכות ביאת מקדש, פרק ט', הלכה ז' לכתחילה אין לעשות כך.)
הטבת הנרות היתה צריכה להעשות ע"י כהן (לאו דווקא הכה"ג) ההדלקה כשירה על כל אחד מישראל...

• הוסף לסימניות
אין לי רעיון רק חושב שצריך שיהיה קל ולא עדין ליישבר
ספריי צבע זהב נראה לי טוב בשביל צבע גם נוח לשימוש גם יש חברות לא יקרות

• הוסף לסימניות
היי
הבן שלי מתחםש לאהרון הכהן ואני רוצה לשדרג לו עם איזשהו אביזר
חשבתי להכין לו מנורה זהב
יש למישהו רעיון איך לעשות מנורה כזאת משהו גדול וקליל או שידרוג אחר גם אשמח לשמוע
אפשר לעשות מקרטון לגזור ואז לרסס בספריי זהב ככה עשיתי אני לאיזושהי הצגה בחנוכה...

• הוסף לסימניות
מסכן הילד,
להיסחב עם מנורה.......

אלא אם כן משהו קל משקל
כגון בלון בצורת מנורה/
מנורה מבלונים
אבל גם ככה זה די מסורבל
נראה לי שעדיף לחשוב על שדרוגים אחרים

• הוסף לסימניות
fgbdfbfdb.jpg

לא שלי התחפושת זה היה בנוי על עגלה של ילקוט
נראה לי המנורה מצינורות מרוסס ספריי זהב
והמזבח מקרטון

• הוסף לסימניות
אולי ממשחק צינורות מודבק מרוסס זהב?
יש את הצינורות הגמישים גם אבל זה גם החיסרון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה