מנות אחרונות

• הוסף לסימניות
אני צריכה מתכון למנה אחרונה לשבת ואבל לא גלידה.
(פעם היה פה כמה אשכולות עם דברים טובים)
בתודה.

• הוסף לסימניות
זה לפתן פשוט אבל מנה טעימה ודי יפה,
אננס חתיכות מהקופסאות
אפרסקים מהקופסאות לחתוך לקוביות
1-2 תפו"ע גרנד לגרד בפומפייה גסה
חמוציות
ג'לי צהוב לערבב עם כוס מים רותחים ולערבב הכל ביחד

• הוסף לסימניות
עוד יותר פשוט - קופסת שימורי אפרסקים וקופסת שימורי אננס.
מעבירים לקופסה אחת, טוחנים בבלנדר יד ומעבירים לכוסות יפות, עם קש.

• הוסף לסימניות
שטרודל תפוחי עץ-מוגש חם.
בצק עלים לסוגיו/יש עוד סוגי בצקים כאלו-
מפשירים
בסיר שמים תפוחי עץ גרנד-ירוקים-חמוצים
מוסיפים סוכר
קצת יין
צימוקים/אגוזים/קינמון
כשהסוכר מבעבע-להנמיך את האש
לחכות לקצת קרמל
לחכות שיתקרר.
לשפוך את התכולה על הבצק ולגלגל
ניתן לפני האפיה לסמן את מקום הפרוה (לא ממש עד הסוף.
לפני ההגשה -לבזוק אבקת סוכר
בהצלחה ומזל טוב.

• הוסף לסימניות
תלתלי זה נשמע טעים מאוד, אני אשמח למנה. לקיצור התהליך- אפשר לפרוס את התפוחים דק דק ולאפות ללא בישול מקדים.

• הוסף לסימניות
בצק עלים
חותכים בפוד תפוחי גרנד לפרוסות, מוסיפים סוכר וקינמון.
ממלאים את הבצק כמו פסי שמרים ומפזרים למעלה אחרי האפיה א. סוכר.
אם תשימי בצלחת פרוסה מהשטרודל תפוחים וליד שני כדורי גלידה ועליהם פסי סירופ שוקולד זה יקפיץ לך את המנה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוכיש;1107577:
זה לפתן פשוט אבל מנה טעימה ודי יפה,
אננס חתיכות מהקופסאות
אפרסקים מהקופסאות לחתוך לקוביות
1-2 תפו"ע גרנד לגרד בפומפייה גסה
חמוציות
ג'לי צהוב לערבב עם כוס מים רותחים ולערבב הכל ביחד

זה באמת טוב. מכירה את זה רק עם ג'ל אדום. זה מרענן וטעים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה