- הוסף לסימניות
גם לדעתינכתב ע"י שלמה;700502:התמונה האחרונה הכי מוצלחת מבחינת הצילום.
דווקא לא, צילום ילדים זה מגובה פני המים, ז"א מגובה העיניים, לא אהבתי.נכתב ע"י שלמה;700502:התמונה האחרונה הכי מוצלחת מבחינת הצילום.
הנה תיקון קליל על תמונה אחרת
נכתב ע"י photosbyrik;701106:יש לי פוטושופ במחשב זה אומר שאני גרפיקאית?
מבחינתי מישהיא שכותבת שהיא צלמת סטודיו ואירועים והתמונות לא חשופות בצורה נכונה מוריד מהערך של צליום כמיקצוע.
אני חושבת שהתינוק ממש חמוד והתמונה האחרונה היא הטובה בסט. ויש הרבה לאן להיתקדם.
חחחחנכתב ע"י cmyk;701110:הרבה יותר מ'מוריד מהערך', זה ממש נורא ואיום, זה מהווה איום קיומי על כל ענף הצילום, אני לא יודע איך עוד לא התארגן קבוצה של צלמים להפגין מול ביתו של הניק שהוסיף בפרופיל שלו 'צילום אירועים' - -
נכתב ע"י איציק'ל;701001:דווקא לא, צילום ילדים זה מגובה פני המים, ז"א מגובה העיניים, לא אהבתי.
האחרות אולי יותר מוצלחות,
נכתב ע"י photosbyrik;701106:יש לי פוטושופ במחשב זה אומר שאני גרפיקאית?
מבחינתי מישהיא שכותבת שהיא צלמת סטודיו ואירועים והתמונות לא חשופות בצורה נכונה מוריד מהערך של צליום כמיקצוע.
אני חושבת שהתינוק ממש חמוד והתמונה האחרונה היא הטובה בסט. ויש הרבה לאן להיתקדם.
נכתב ע"י שושיה;701786:מי שלא ברמה שלך לא שווה כלום???
יש לי תמונות סטודיו שעד עתה לא הייתי בטוחה אם להעלותן אך רק כדי להעלות את "רמת הצלמים "...
אז פישלתי פעם נו, מה קרה? מי מת?
ברשותך מספר הערות לתמונות הראשונותנכתב ע"י שושיה;700470:רציתי לקבל חו"ד על תמונות אלו שצילמתי אמש את בני.
זה מה שהצלחתי להפיק אחרי הרדיפה בכל הבית עם המצלמה...
איך אני אוהב את התמציתיות שלך....נכתב ע"י moti!a;702127:ברשותך מספר הערות לתמונות הראשונות
1- תאורה חשוכה
2-זוית צילום לא מחמיאה
3-ברוב התמונות לא רואים את העיניים של הילד (החמוד מאוד)
4-חיתוך צפוף מדי
5- רקע רועש ומושך את העין
בהצלחה
מוטי![]()
נכתב ע"י moti!a;702127:ברשותך מספר הערות לתמונות הראשונות
1- תאורה חשוכה
2-זוית צילום לא מחמיאה
3-ברוב התמונות לא רואים את העיניים של הילד (החמוד מאוד)
4-חיתוך צפוף מדי
5- רקע רועש ומושך את העין
בהצלחה
מוטי![]()
נכתב ע"י שושיה;703173:דבר שני לגבי עיני הילד בכוונה בחרתי מהסט תמונות שמי שמכיר אותו לא יוכל לזהותו
.
נכתב ע"י moti!a;703185:אההה.... אז הכי פשוט צלמי אותו מאחורי הקיר![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים