כללי מנטה בייגל שלאחר...

• הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר טוב,
רק במטותא הרקע חולה, כדאי מאד להחליף גוון.

אגב... מי שמדבר:)

• הוסף לסימניות
האם הדמויות צוירו במיוחד לפרסומת הזו? כי הם לא שמנים במיוחד ולא רזים במיוחד...
באופן כללי הרבה יותר טוב!!

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב מכל פרסומת אחרת שהעלת לכאן

• הוסף לסימניות
הרבה יותר מוצלח מהקודם. המסר עובר הרבה יותר ברור וממוקד.
האיור חמוד ותופס תשומת לב.

-קצת חסרה לי כותרת
- הרקע הירקרק לא נראה כל כך מעורר תאבון... ואם חייבים ירקרק, הייתי עושה אולי מעבר צבע מירקרק ללבן.
- בועות הדיבור וודאי שיהיו לבנות
- יש אות ל' בצבע ירקרק ליד הטקסט

• הוסף לסימניות
אפעס... יצא יפה באופן כללי, אבל הדמויות עדיין "ככה ככה", קצת אנטישמי הסגנון, לא כיף.

צריך לצמצם ריווחים בפסקה למטה.

• הוסף לסימניות
שדרוג יפה ממש!
אבל
חסר לי תחכום.....

• הוסף לסימניות
איזה הבדל ענק!!!

בכל זאת כמה הערות:
1. כדאי להחליף את הרקע למשהו יותר חי. הירקרק אפרורי הזה לא עושה טוב למודעה.
2. שים לב שבפונט הזה (קריקטורה) יש בעיות ריווח בין אותיות לא מעטות, כדאי לתקנן למראה מקצועי יותר.
3. כפי שכבר הזכרתי יש לשים את חותמת הכשרות של הרב לנדא ולא לכתוב בכתב יד. אני בטוח שבהשגחה יאהבו את זה יותר. בלשון המעטה.
4. ושוב - עבודה יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moria6780;1072796:
האם הדמויות צוירו במיוחד לפרסומת הזו? כי הם לא שמנים במיוחד ולא רזים במיוחד...
באופן כללי הרבה יותר טוב!!

לאנשים כאלה הרופאים היום אומרים לרדת במשקל...

• הוסף לסימניות
היי מוטי,
כאחת שעוקבת בעיון אחר מודעותיה של מנטה בייגל, ונאנחת עמוקות אחרי כל אחת כזו, הרשה לי להעיר את הערותי שנאמרות מתוך רצון להיטיב.

מנטה בייגל מתיימרת להציג עצמה בתור מזנון אמריקאי אנין, מטופח ומפנק, שמחיריו יקרים יותר מכל טוסטיה ממוצעת. והמודעות שלך מוציאות אותה, איך לומר, ברמה של חנות קוגעלים וצונט מהבילים, שמאוורר גדול תלוי בו על וו בתקרה.

טוב, נו, אני סתם מגזימה, אבל נראה שהקונספט אבד לו אי שם בינות לבייגלס, נראה שאתה לא סגור על המסר השיווקי אותו אתה רוצה להעביר, כל שבוע אתה יוצא במסר חדש, הבטחה פרסומית אחרת, זה לא מקצועי, זה לא נכון, זה לא מוכר.
יש פער גדול בין המודעות שלך לבין אופי העסק, וחבל.

ודרך אגב, גם המעצב הגרפי שלך תקוע אי שם 10 שנים אחורה.
התלבטתי האם לעזוב את האשכול ולהמשיך הלאה, אבל אני חושבת שיש לך פוטנציאל טוב, ואחלה מוצר לשיווק, אז תעשה חושבין....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה