עזרה מניאטורה איכותית וזולה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות לבין הזמנים הקרוב מניאטורה איכותית אם בנין / בית שתי קומות, אבל משהו יפה אם קצת הרבה עבודה, ואשמח שיהיה מנסיון וכמה שיותר זול, מהאתרים אליאקספרס / טמו וכדו'
תודה רבה
שנה טובה

• הוסף לסימניות
אני מחפש לקנות לבין הזמנים הקרוב מניאטורה איכותית אם בנין / בית שתי קומות, אבל משהו יפה אם קצת הרבה עבודה, ואשמח שיהיה מנסיון וכמה שיותר זול, מהאתרים אליאקספרס / טמו וכדו'
תודה רבה
שנה טובה
קניתי לעצמי משהו יקר וניסיתי להתחיל ומרגישה שזה לא בשבילי...
מעוניין לקנות ממני במחיר מוזל?

• הוסף לסימניות
זה מה שקניתי https://s.click.aliexpress.com/e/_c30m8279
אמכור ב90

1759445995160.png

• הוסף לסימניות
תודה רבה
שנה טובה
אם לא רלוונטי מה ש @שון שון מוכרת..

יש לי קישור מניסיון (האופציה הראשונה)
מעלה לך עוד מומלצים...
ק.ש.

• הוסף לסימניות
אם לא רלוונטי מה ש @שון שון מוכרת..

יש לי קישור מניסיון (האופציה הראשונה)
מעלה לך עוד מומלצים...
ק.ש.
אני לא כזה אוהב כאלה מניאטורות, מה ש @שון שון עלתה זה הכי יפה, אני לא משאיר כתובת מייל כי ההנלה לא מסכימה, פעם אחת הורחקתי לשבוע בגלל שהשארתי כתובת מייל

• הוסף לסימניות
קנינו בטמו ב-44 והיה מוצלח מאד קניתי עוד אחת ב-90 ומחכה בנתיים
זאת עלתה 44 (אפשר לחפש את זה באתר אולי יותר זול)
וזה עלה 82 (עכשיו יותר זול)

• הוסף לסימניות
השני
1759476246882.png

זה כבר בנוי (הילדים אומרים שכדאי לקנות עם קופסא שסוגרת- להגנה מאבק...)
1759476298289.png

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
אם אתה עדיין מעוניין תעדכן ואבקש ממישהו שיקשר אותנו
כן, אני מעוניין
אבל את מביאה לי את זה, כמו שזה הגיע לך, נכון?
או שכבר בנית?
אבל זה בסדר, אם את מביאה לי את זה ששום דבר לא חסר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן, אני מעוניין
אבל את מביאה לי את זה, כמו שזה הגיע לך, נכון?
או שכבר בנית?
אבל זה בסדר, אם את מביאה לי את זה ששום דבר לא חסר
טוב סורי, אנשים בבית לא מסכימים לי למכור בשום אופן...
תראו מה זה עד שאתם לא מאיימים שתוציאו משהו מהבית אתם לא תדעו שבעצם רוצים את זה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה