דרוש מידע מניין ליטאי בר"ה בברכפלד בשעה נורמלית

• הוסף לסימניות
לאחר ניסיון עגום מהשנים הקודמות הבנתי שלא מתאים לי לקום בראש השנה באשמורת ולהתפלל בנץ או בשש וחצי.
רוצה לקום כמו בן אדם ולהתפלל בראש צלול.
מכיוון שכך, אני מחפש מידע על מניין לתפילות ראש השנה (אשכנזי ישיבתי) בשכונת ברכפלד, שמתחיל בשעה שבע וחצי או מאוחר יותר.
מישהו מכיר?
תודה

• הוסף לסימניות
גם השנה יש שם מנין, השאלה אם לשואל המנין מוגדר ישיבתי.
ישיבתי ממש, תנסו בבני הישיבות בכיכר פלוק או מרכז ר"ע. ויש גם בישיבת הר"ן (מנין יותר רגוע). אבל כל אלו אינם מתחילים אחרי 07:00.

• הוסף לסימניות
לאחר ניסיון עגום מהשנים הקודמות הבנתי שלא מתאים לי לקום בראש השנה באשמורת ולהתפלל בנץ או בשש וחצי.
רוצה לקום כמו בן אדם ולהתפלל בראש צלול.
מכיוון שכך, אני מחפש מידע על מניין לתפילות ראש השנה (אשכנזי ישיבתי) בשכונת ברכפלד, שמתחיל בשעה שבע וחצי או מאוחר יותר.
מישהו מכיר?
תודה
טיפ שלא קשור לשאלה אבל יכול לעזור
שמתי לב שבליל ראש השנה הולך הרבה זמן לאיבוד על אמירת לשנה טובה בבית כנסת, אח"כ הולכים להתברך מגדולי הדור ובד"כ אם נמצאים בעיר של ההורים אז הולכים גם אליהם שם פוגשים את כל המשפחה המורחבת....

בשנים האחרונות אני הולך עם ילדיי לסבים וסבתות לפני ראש השנה ובליל ראש השנה מזדרזים ללכת הביתה עם תחנה אחת בלבד לאמירת לשנה טובה, בשעת הסעודה משתדלים להתנהל ביעילות והתוצאה היא עוד שעתיים של שינה ברוכה כהכנה לתפילות יום ראש השנה.

כבר כמה שנים שאני מתמודד בקלות עם המנהג שלא לישון בראש השנה ביום!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה