- הוסף לסימניות
המאמר מקבל תוספת משמעות.מניית אנבידיה – השקעות Rהון
rhon.co.il
המאמר מקבל תוספת משמעות.מניית אנבידיה – השקעות Rהון
rhon.co.il
לאפל אין AIמה שמעניין זה שאפל כן יציבה ועוד עלתה היום ביותר מ-3 אחוז.
צפה בקובץ המצורף 1882723
לא קשור.לאפל אין AI
אין לה סיבה לרדת
זה מה שמיכה אמרלא קשור.
בקצרה... הסיבה שהיא עלתה זה בגלל שה AI הסיני נותן תקווה לאייפון לעבוד עם AI מבלי שיצטרכו להשקיע ע”ז הרבה כספים.
לא מדויק.מטבע הדברים ככל שיותר קרוב לAI, קרס יותר.
ואנבידיה- קרובה.
שום דבר.אולי תחכים אותי מה פספסתי?
מבין ומסכים עם החילוקלא מדויק.
לא הקרבה, כמו מה יש לך עם AI. (ייצור, מודלים, ועוד)
הבעיה של אנבידה זה בעיקר בגלל שכל ההזמנות ממנה התבססו על ההנחה שצריך המון שבבים מתקדמים בשביל AI.
המודל הסיני טוען שהביא את הבשורה, ואין צורך.
האם אכן כך, או שזה עוד בלוף מתוחכם תוצרת סין?
זה השוק לא יודע.
ולכן האי-וודאות עלולה להמשך עוד זמן.
בדיוק מה שכתבתי.זה מה שמיכה אמר
וגם ממה שקראתי פה
גלובס:
בזמן הסערה בשוק והירידות החדות שרושמות מניות הטכנולוגיה בצל הפיתוח הסיני, ענקית הטכנולוגיה אפל עולה ב-2.5%. זאת בזמן שמדד נאסד"ק צולל בכ-3% נכון לשעה זו. הסיבה ככל הנראה קשורה לאסטרטגיית ההשקעה בבינה מלאכותית שלה - שמבוססת על השקעות נמוכות בתשתית הבינה המלאכותית.
ביזפורטל:
בעוד מניות הטכנולוגיה הגדולות חוו ירידות חדות, אפל הצליחה לבלוט לטובה עם עלייה של כ-2.5% במסחר. בניגוד לענקיות טכנולוגיה אחרות, כמו מיקרוסופט ומטא, אפל נמנעה מהשקעות עתק בתחום ה-AI.
עד לא מזמן כולם דיברו על כך שאפל נשארת מאחור בעולם הבינה המלאכותית, אך דווקא זה הפך ליתרון. "בשבוע שעבר טענו שאפל החמיצה את רכבת ה-AI," כתב פול היקי מ-Bespoke Investment Group, "אבל עכשיו, זה שהיא לא קפצה על הטרנד הזה נתפס כיתרון משמעותי."
אולי תחכים אותי מה פספסתי?
אם כבר אני הייתי משקיע בחברות אחרות שנפלו היום רק בגלל האוירה ושאין להם שום קשר לAI.אז זה אומר ששוה להשקיע בסינים מה המניה שלהם?
המעניין הוא שיש להם 8 ירידות הכי גדולות שהיו מתוך 10!!!צפה בקובץ המצורף 1883126
כמה נתונים מעניינים לגבי הירידה שהתרחשה היום במניית אנבידיה:
מניית אנבידיה צוללת ב17% ומאבדת משווי השוק שלה יותר מ500 מיליארד דולר.
זוהי הירידה היומית הגדולה אי פעם במונחי שווי שוק (מצורפת טבלה בנושא).
חברת אנבידיה מאבדת את הפסגה ויורדת למקום ה3 ברשימת החברות הגדולות בעולם במונחי שווי שוק.
אפל מתמקמת במקום הראשון עם פער משמעותי ומיקרוסופט לאחריה.
משקלה של מניית אנבידיה במדד S&P 500 הוא כ7%.
כתוצאה מכך המדד ירד היום ביותר מ1% רק בעקבות הירידה החדה במחיר המניה.
מקור תמונה: Bloomberg.
פיצו, בל' עבר.מפצות
לא מדויק.לאפל אין AI
איזה?אם כבר אני הייתי משקיע בחברות אחרות שנפלו היום רק בגלל האוירה ושאין להם שום קשר לAI.
לא אציין חברה ספציפית אבל יש הרבה חברות טובות שקרסו יחד עם השוק ואין להם קשר לAI.איזה?
הגדול ביותר בסכום או באחוז?מניית אינבידיה איבדה היום 589 מיליארד דולר!!! משווי השוק שלה.
זהו ההפסד הגדול ביותר ליום יחיד בהיסטוריה של שוק המניות.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //