דירה בבית שמש
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
ועכשיו יגידו טווח ארוך לא בודקים כל יום
חחח
חחח
אם היה לי אופציה לקנות מניות,הייתי רץ להשקיע עכשיו בטסלה....ועל הנפילה של היום מה אתם אומרים?
שכל הקולולם הזה מבוים מדי ומצועצע מאד. אחד החודשים הכי חשובים לטסלה כשהולכים להשיק את הנהיגה האוטונומית באוסטין ושבוע לפני מאסק מוצא לנכון להקריס את המניה .ועל הנפילה של היום מה אתם אומרים?
נכון מאד . לא?ועכשיו יגידו טווח ארוך לא בודקים כל יום
אין לי ספק שהמניה תתקן כלפי מעלה בימים הקרובים....
[אף פעם אין 100%
כמה?אז לא הייתי משקיע המון
יש הבדל חשוב בטווח ארוך בין מדד רחב ובין מניה בודדת.ועכשיו יגידו טווח ארוך לא בודקים כל יום
חחח
בחלק מהמקומות ראיתי דיווחים על "הפסקת אש" בין השניים
וזה מה שאני אומר תמיד אין כזה דבר שגר ושלח.יש הבדל חשוב בטווח ארוך בין מדד רחב ובין מניה בודדת.
במניה בודדת אתה חייב להיות עם יד על הדופק לפחות ברקע,
כי אתה תלוי מאד במה שקורה עם החברה הזו דווקא
יש בהחלט דבר כזה, אך לא במניה אחת.וזה מה שאני אומר תמיד אין כזה דבר שגר ושלח.
ואין כזה דבר. שאם לא נוגעים בכלל. רק מרויחים ולא מפסידים
כמו שמפמפים פה כל הזמן..
50 מניות בשביל להנות מפיזור טוב.יש בהחלט דבר כזה, אך לא במניה אחת.
פיזור מתחיל ב50 מניות.
אפשר להקל בפחותפיזור מתחיל ב50 מניות
ייתכן ששוב טראמפ ומאסק מסדרים לחברה הכבדים מבצעים והנחות? על הגב של המשקיע הקטן שמכר בפחד?כל הקולולם הזה מבוים מדי ומצועצע מאד. אחד החודשים הכי חשובים לטסלה כשהולכים להשיק את הנהיגה האוטונומית באוסטין ושבוע לפני מאסק מוצא לנכון להקריס את המניה .
וזה היה השאלה האם להשקיע אז כשזה ירדנראה לי שעיקר המהומה עם טראמפ התחילה כשהמניה היתה ב 330 וקצת
ירדה ל 275 בחמישי שישי וכעת כמעט הכל חזר
צפה בקובץ המצורף 1985867
את דעתי כתבתי ביום הנפילהוזה היה השאלה האם להשקיע אז כשזה ירד
אז בדיעבד אני יכול לומר לך שהניחוש שלי הצליח .כל הקולולם הזה מבוים מדי ומצועצע מאד
שכל הקולולם הזה מבוים מדי ומצועצע מאד. אחד החודשים הכי חשובים לטסלה כשהולכים להשיק את הנהיגה האוטונומית באוסטין ושבוע לפני מאסק מוצא לנכון להקריס את המניה
לא יכול להיות שהם באמת רבו…?מאסק מתנצל ...
סידר למי שהיה צריך הנחות דקה לפני ההשקה של הנהיגה האוטונומית
וכמו שכתבתי
צפה בקובץ המצורף 1986368צפה בקובץ המצורף 1986369
ברור שבאמת רבו.לא יכול להיות שהם באמת רבו…?
יכול להיות.לא יכול להיות שהם באמת רבו…?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //