דרוש מידע מנין פלג במודיעין עלית באזור רחוב רשבי

• הוסף לסימניות
שלום רב.
אנחנו מתארחים בשבת הקרובה ( תולדות ) במודיעין עלית ברחוב רשבי, ואני מחפש מניין פלג להתפלל מוקדם מנחה קבלת שבת וערבית מוקדם באזור.
אשמח למידע - חשוב.

• הוסף לסימניות
בשעון חורף לכאורה אין מניין כזה

• הוסף לסימניות
שלום רב.
אנחנו מתארחים בשבת הקרובה ( תולדות ) במודיעין עלית ברחוב רשבי, ואני מחפש מניין פלג להתפלל מוקדם מנחה קבלת שבת וערבית מוקדם באזור.
אשמח למידע - חשוב.
לא נראה לי שבחורף יש כאלו מניינים, זה יוצא ב3:30!!!

• הוסף לסימניות
העניין הוא שקיבלתי פסק מרב שבמקרה שאם אני לא מוצא מניין פלג אני יכול להתפלל ביחידות.
ואני מעדיף לתפוס מניין אם יש אפשרות לגמור כמה שיותר מהר

• הוסף לסימניות
יש מנין בבית כנסת "תפארת ברדוגו" (עדות מזרח)
הביכנס אחרי רחוב רב ושמואל

• הוסף לסימניות
יש לך מניין מנחה בשעה 16:00 ומייד אחריו ערבית.
זה נמצא בבית כנסת של קהילת אושטרייך, זה קראוון ברחוב נתיבות המשפט 111 ב' (כניסה דרך השביל שעל יד הסמינר).
מצ"ב לוח תפילות
Screenshot_20231117-103120_Drive.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לו מניין בכלל?
בס"ד

שבוע טוב

במקרה נתקלתי עכשיו בהודעה שלך.

בודאי תשמח לשמוע שהתשובה היא: כן!! יש לנו מניין בכל עש"ק!

גם בתקופה זו (אגב, בשבתות אלו מנחה כבר ב3:50. בפרשת מקץ מתחיל להתאחר)

יש מניין שנחשב מכובד ביחס לגודל הקהילה שלנו.

ואגב, יש לנו מניין של מנחה וערבית גם בימי חול בכל ימות השנה. מנחה: 15 דק' לפני השקיעה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה