טיול בחו"ל מנינים ואוכל כשר בדולמיטים בצפון איטליה

• הוסף לסימניות
אודה לכל מידע

• הוסף לסימניות
תשובה: אין מניינים ולא אוכל כשר בשום מקום בדולומיטים עצמם גם לא בשיא הקיץ. אולם יש בית מלון אחד שהוא כשר, לפעמים הם מסכימים למכור אוכל במחירים שלטעמי גבוהים מאוד.

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
לפי מה שאני יודעת יש בית מלון אחד כשר בדולמיטים והוא נמצא בקנזיי
האוכל שלהם ברמה גבוהה, אבל לא יודעת אם נותנים לאנשים מבחוץ לאכול שם, אולי רק בשבת

• הוסף לסימניות
יש בקנזיי, וכשהייתי שם, ראיתי אנשים קונים אוכל.
יש להם פיצריה מחוץ לחדר אוכל, או משהו דומה.
חוץ מהמלון הזה, אין בסביבה כלום.
ובאמת, מגיעים לשם המון יהודים, גם חילוניים ממש.

• הוסף לסימניות
היינו במלון בקאנזיי ונהנו מאד
מלון כשר לגמרי, חרדי מאד!!
my kosher hotel
לפי הידוע לי בין יו"כ לשבועות הוא סגור...:(

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
בעבר היה היום הם לפעמים מוכרים ארוחות במלון, לפעמים לא.

• הוסף לסימניות
באיזור האגמים יש בית מלון שמוכר מוצרי מזון, הכי טוב אחרי הנחיתה או ללכת לונציה להצטייד, או ללכת למילאנו להצטייד.

• הוסף לסימניות
מי שרוצה
נהג יהודי איטלקי מקומי
אדם ממש טוב ונחמד
המתמצא באזורים

פרטים בקבצים המצורפים

קבצים מצורפים

• IMG-20230330-WA0095.jpg
    IMG-20230330-WA0095.jpg
    KB 191.3 · צפיות: 77
  • IMG-20230330-WA0096.jpg
    IMG-20230330-WA0096.jpg
    KB 115.5 · צפיות: 78
  • הוסף לסימניות
אפשר לשהות במלון או דירה סמוך למלון הכשר בקנזיי ולאכול שם - בקיץ הם פותחים מסעדה ופיצריה לקהל הרחב.
כאן יש פרטים ומקומות לינה מומלצים:

• הוסף לסימניות
יודעת איך אפשר לברר אם יש את זה גם השנה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני הייתי בקניזיי בחורף השנה (פברואר), ב my kosher hotel היה תפוס כל החדרים אבל מכרו ארוחות במחיר 110 יורו ליום (נראה לי היתה אפשרות גם ב 80 יורו רק לארוחת צהריים)
1753233815722.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה