מניפת הצבעים של נירלט-טמבור

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מהו הצבע במניפה של נירלט המקביל לגוון OW211P מהמניפה של טמבור. או לחילופין -מכירים גוון מוצלח של שמנת /קרם , לא צהוב מידי ולא בז' מידי. גוון שיעשה אור בעיניים. (מהמניפה של נירלט)
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
אני מאד אוהבת את OW201P הוא מאד נעים לעין. בגוון חמאתי משהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;2046567:
אני מאד אוהבת את OW201P הוא מאד נעים לעין. בגוון חמאתי משהו.

אני זקוקה לגוון ע"פ המניפה של נירלט.
דחוף!!
אנא עיזרו לי.

• הוסף לסימניות
אין לנירלט גוון מקביל למה שרצית.
מה שנראה לי הכי קרוב- 0411

• הוסף לסימניות
לא בוער לי הגוון הזה
אני רוצה גוון יפה לא מדי כהה. שיהיה נעים לעין, לכל הבית
מה מומלץ?

• הוסף לסימניות
אני רגילה להתעסק עם טמבור, כך שאני עונה מההתרשמות שלי מהמניפה ולא מנסיון.
הגוונים 0001 0003 0004 נראים יפים מאד ושעונים לדרישות שלך.

• הוסף לסימניות
אני צבעתי עם OW11P , זו שמנת ממש עדינה, ממש יפה ומואר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיננית;2046479:
מישהו יודע מהו הצבע במניפה של נירלט המקביל לגוון OW211P מהמניפה של טמבור. או לחילופין -מכירים גוון מוצלח של שמנת /קרם , לא צהוב מידי ולא בז' מידי. גוון שיעשה אור בעיניים. (מהמניפה של נירלט)
תודה רבה.

האמת היא, שהבחירה הנכונה ביותר, היא ע"י התאמה לריצוף!
וכל אחד יאמר את המלצת השף שלו, כי זה המון עניין של טעם...
אבל אם קלטתי נכון המלצת השף שלי במקרה שלכם, תהיה ow212p
שנקרא במילים intimate white.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בדרך כלל, הצבעים במניפות של טמבור ונירלט הם פחות או יותר די דומים אבל ברור שיש שינויים קטנים....

• הוסף לסימניות
לאחר המון נסיונות והתלבטויות צבעתי ב-0334 של נירלט שהוא קרם מאוד נעים בעין.
לדעתי יש לו יתרון על OW211P מכיוון שלמרות שהוא בגוון קרם אין לו את הצהבהבות (המוישנת משהו) של OW211P.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;2050897:
לאחר המון נסיונות והתלבטויות צבעתי ב-0334 של נירלט שהוא קרם מאוד נעים בעין.
לדעתי יש לו יתרון על OW211P מכיוון שלמרות שהוא בגוון קרם אין לו את הצהבהבות (המוישנת משהו) של OW211P.

בדיוק! הצהבהבות המיושנת, זו ההגדרה.
גם למה שהצעתי את את הצהבהבות הנ"ל...

• הוסף לסימניות
תבחרו איזה גוון שתבחרו
את התקרה תצבעו בצבע הקיר
זה מתקבל מאוד מאוד יפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה